Jump to content

WASD Scrolling - Anything change?


Recommended Posts

Hello I have recently been having this issue where my screen is no longer scrolling when I press the WASD keys. It now goes one or two blocks in the direction I pressed (eg. right when I press D) but then it stops instead of continuing on in that direction while I hold they key pressed.. Anyone else have this issue?

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, strawberrygirl said:

Hello I have recently been having this issue where my screen is no longer scrolling when I press the WASD keys. It now goes one or two blocks in the direction I pressed (eg. right when I press D) but then it stops instead of continuing on in that direction while I hold they key pressed.. Anyone else have this issue?

The only time I encounter something like this is immediately after typing in numbers on storage weight limits/temp sensors/smart battery shutoffs. Hitting escape a couple times to bring up and get rid of the game menu has always fixed it for me. 

Then again, mine doesn't scroll at all while yours goes a block. Might not be the same issue. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Nativel said:

Yes, it's happen from time to time, when I minimize game window, so when it happen I just save and quit and load back.

ok thanks! Ill try that.

 

43 minutes ago, beowulf2010 said:

The only time I encounter something like this is immediately after typing in numbers on storage weight limits/temp sensors/smart battery shutoffs. Hitting escape a couple times to bring up and get rid of the game menu has always fixed it for me. 

Ill try this as well. Thank you!

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, beowulf2010 said:

The only time I encounter something like this is immediately after typing in numbers on storage weight limits/temp sensors/smart battery shutoffs. Hitting escape a couple times to bring up and get rid of the game menu has always fixed it for me. 

Then again, mine doesn't scroll at all while yours goes a block. Might not be the same issue. 

I have noticed this same behavior on the input boxes.  

Link to comment
Share on other sites

Thats a thing happening in many unity-engine games. Alt-Tab out and back, > strange behavior. Its due to some mystery key-recognition, while the game is minimized. I have it sometimes, the game thinks the shift-key is pressed. Pressing it again (sometimes twice) solves it then. 

But its not only a thing in ONI. I have it with some other unity-games as well.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

×
×
  • Create New...