Jump to content

Why aquatuners now cool water from 50C to -7C?


Recommended Posts

I had a setup for aquatuner submerged in crude oil near a termo nullifier and oil was at ~7C, with water passing at 50-60C that should be cooled down to 30 or 45C, but aquatuner nstantly breaks due to contents in the pipe becoming too cold. Cant provide a screenshot of setup yet, maybe later but I never saw a water go from 50 to -7C..

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Technoincubus said:

I never saw a water go from 50 to -7C.

Nor have I ever seen a Water Sieve output water at 75°C - but I saw this happen yesterday. Reloaded the game and everything went back to normal.

Seems that there is still some strange bugs in the pipe temperature simulation. I really wish they were reproducible and/or occurred more frequently so that the players and/or developers could identify the cause.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, yoakenashi said:

Nor have I ever seen a Water Sieve output water at 75°C - but I saw this happen yesterday. Reloaded the game and everything went back to normal.

Seems that there is still some strange bugs in the pipe temperature simulation. I really wish they were reproducible and/or occurred more frequently so that the players and/or developers could identify the cause.

The favorite type of bug of every developer is the one that occurs infrequently and is hard to reproduce!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

×
×
  • Create New...