Power 4.0kJ disapired at shutdown of Large Power Transformer


skillcoder
  • Branch: Preview Branch Version: Windows Fixed

Easy to reproduce, see below.

After just few seconds and on/off 4000 energy disapired. You cant even see this lose on cycle report.

You MUST fix this BUG.


Steps to Reproduce
1. Build power circuit with one full smart battery. 2. Connect it to the Large Power Transformer input. 3. Output connect to the second full smart battery. 4. Connect any green/red automation source to the Large Power Transformer. 5. Make green signal to charge Transformer and drain 4000J from first battery. 6. After make red signal - 4000 J disapired from Transformer.

Status: Fixed

This issue has been fixed in either a future version or updated in a previous version.


  Report Bug


User Feedback


A developer has marked this issue as fixed. This means that the issue has been addressed in the current development build and will likely be in the next update.
....

In case this behavior is intentional, you can place an automated shutoff on the output and/or input wire to do what you are probably trying to do.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
.... ....

Changed Status to Known Issue

Something here definitely doesn't make sense. We'll look into it!

  • Thanks 1

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now