Permant Red Alert


Lilalaunekuh
  • Branch: Preview Branch Version: Windows Pending

After playing a bit with the new "!!" priority I ended up more than once with a red alert I wasn´t able to turn off.

I messed with the new priority on storage compactors and sweep orders and the normal red alert button.

(Mostly sweep orders for critical/vanishing resources like off-gasing resources or items a close critter could eat.)

 

=> There should be a way to downgrade all "!!" priority orders or highligh them.

(My bug report isn´t about not finding the tasks causing the red alert, but that´s could be problematic as well.)


Steps to Reproduce
Not 100% sure, but was able to achieve it just using "!!" sweep orders for resources a close critter could/did eat.

Status: Pending

This issue has not been confirmed by a developer yet.


  Report Bug


User Feedback


....

I got a permanent Red Alert by ordering a [!!] priority construction in a tile with regolith above it, so the duplicant(s) had to dig multiple times and each time it un-flashed no-alert(?) for 1~2 frames before starting the next dig/build step.  Dunno if that had anything to do with it.

Saving/loading seems to have reset it.

Edited by silentsnack

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

Be Careful , because i had the same issue few minutes ago, the priorities suddenly change without notice and i end up searching in my entire base those symbols (!!) and turns up that was the one at the bottom. 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....
On 11.2.2019 at 2:48 AM, Sebastiangperez said:

searching in my entire base those symbols (!!) and turns up that was the one at the bottom. 

Yeah that is a pain and I hope it will change, but my real problem is that you can reach a state without a "!!" priority task and still have the red alert running. (Could find a way to use the "!!" option for sweep tasks WITHOUT triggering a red alert at all.)
 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

Yesterday i had the same issue , but this time happened with the Thermo Aquatuner , it got damage or started overheating and suddenly changed to !!

Maybe is a bug. 

I will upload this later in the bug tracker

 

 

 

Edited by Sebastiangperez

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

We recently added a notification that will jump to buildings etc. with emergency priority. Since last hotfix, have you still had red alert get stuck, or a !! that you couldn't find anywhere?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now