Sign in to follow this  

Crash on Startup


Appear
  • Branch: Live Branch Version: Windows Pending

I get the crash on both public testing and live version of the game on startup before the main title screen. I attached the crash report.

 

HXtF2jO4en.jpg


Steps to Reproduce

Start game

  • Like 1
Sign in to follow this  


User Feedback


.... .... ....

No I disabled all mods. It looks like it has something to do with Kleis Mod retrieval tool in engine. Just because I am subscribed to mods doesn't mean I have them active. And with this it looks like on startup it looks at subscribed mods and breaks.

Edited by Appear
  • Like 1

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....
4 hours ago, Appear said:

No I disabled all mods. It looks like it has something to do with Kleis Mod retrieval tool in engine. Just because I am subscribed to mods doesn't mean I have them active. And with this it looks like on startup it looks at subscribed mods and breaks.

Are you launching the game for the first time? If so, do you have the DLC enabled? If you both are true, disable the DLC then launch the game. After which, re-enable the DLC and run the game. It should then launch fine.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

I was having the same error message, so I activated and deactivated the DLC from Steam preferences menu. That didn't work, just forced it to a different (nonresponsive) error screen. I could play with the DLC activated but not vanilla. I deleted my mods folder and kplayerprefs.yaml file and it seems to fix it, or at least it's working so far.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now