Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

Spiritedaway

Is there going to be an update for "???" ping problem

Recommended Posts

I've had the same question mark problem on my dedicated server. I tried the UDP port thing but it didn't help. Doing an update for this topic?

Share this post


Link to post
Share on other sites
__IvoCZE__    1,968

i don't think so , the ??? is for good reasons because they mark unknown pings which are ( mostly ) pretty large numbers and making them some other is very confusing

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
cezarica    424

If your the PC/server that is running the DST server is behind a router then on the router set a port-forward towards that PC/Server IP on the ports you set in Master/server.ini and Caves/server.ini at the server_port variable.

For example in Master/server.ini I have 11002 and in Caves/server.ini i have 10003 so set a port-forward on my router towards the IP of the server that runs the DST server and in-game browser shows it's ping instead of ???, meaning couldn't be defined cos can't reach the server on any of the master/caves ports.

Edit: I run the dedicated DST server from a Linux server. If you host your DST server then start the server and then look at Master/server_log.txt file after a line like and ServerPort: xxx then do the same for Caves/server_log.txt and port-forward those two.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daniel86268    270

The ping thingy is generally bugged to some extend. For some people opening the ports works, for others it doesn't. Even the official Gorge shard servers had said issue, but since it doesn't affect gameplay itself I usually don't bother with it, and check my ingame ping using the debug overlay which is activated using the backspace key.

Share this post


Link to post
Share on other sites