Jump to content

Game keeps crashing, not able to play 40 hour save please help


Recommended Posts

I keep getting this 10-20 seconds when i load the save. I noticed it started when i obtained my 18th dupe

please help!

 

Out of nav links. Need to increase maxLinksPerCell:17

  at UnityEngine.Debug.LogError (System.Object message) [0x00000] in <72b60a3dd8cd4f12a155b761a1af9144>:0 
  at Debug.LogError (System.Object obj) [0x00000] in <3366109ff608488f8317d0b43357f1ba>:0 
  at NavGridUpdater.CreateLinks (System.Int32 cell, NavTable nav_table, System.Int32 max_links_per_cell, NavGrid+Link[] links, NavGrid+Transition[][] transitions_by_nav_type, System.Collections.Generic.Dictionary`2[TKey,TValue] teleport_transitions) [0x00000] in <b2059d57da244ebc9fb8d55e7bbaa6c7>:0 
  at NavGridUpdater.CreateLinksForCell (System.Int32 cell, NavTable nav_table, System.Int32 max_links_per_cell, NavGrid+Link[] links, NavGrid+Transition[][] transitions_by_nav_type, System.Collections.Generic.Dictionary`2[TKey,TValue] teleport_transitions) [0x00000] in <b2059d57da244ebc9fb8d55e7bbaa6c7>:0 
  at NavGridUpdater.UpdateLinks (System.Collections.Generic.HashSet`1[T] dirty_nav_cells, NavTable nav_table, System.Int32 max_links_per_cell, NavGrid+Link[] links, NavGrid+Transition[][] transitions_by_nav_type, System.Collections.Generic.Dictionary`2[TKey,TValue] teleport_transitions) [0x00000] in <b2059d57da244ebc9fb8d55e7bbaa6c7>:0 
  at NavGridUpdater.UpdateNavGrid (NavTable nav_table, NavTableValidator[] validators, CellOffset[] bounding_offsets, System.Int32 max_links_per_cell, NavGrid+Link[] links, NavGrid+Transition[][] transitions_by_nav_type, System.Collections.Generic.Dictionary`2[TKey,TValue] teleport_transitions, System.Collections.Generic.HashSet`1[T] dirty_nav_cells) [0x00000] in <b2059d57da244ebc9fb8d55e7bbaa6c7>:0 
  at NavGrid.UpdateGraph (System.Collections.Generic.HashSet`1[T] dirty_nav_cells) [0x00000] in <b2059d57da244ebc9fb8d55e7bbaa6c7>:0 
  at NavGrid.UpdateGraph () [0x00000] in <b2059d57da244ebc9fb8d55e7bbaa6c7>:0 
  at Pathfinding.UpdateNavGrids (System.Boolean update_all) [0x00000] in <b2059d57da244ebc9fb8d55e7bbaa6c7>:0 
  at Game.UnsafeSim200ms (System.Single dt) [0x00000] in <b2059d57da244ebc9fb8d55e7bbaa6c7>:0 
  at Game.SimEveryTick (System.Single dt) [0x00000] in <b2059d57da244ebc9fb8d55e7bbaa6c7>:0 
  at Game.Update () [0x00000] in <b2059d57da244ebc9fb8d55e7bbaa6c7>:0 
Build: U42-509629-S

Link to comment
Share on other sites

@twmatreie you've posted at least in 2 sub-forums : general discussion and mods and tools.

I don't think it's relevant to post twice the same content. Especially when both are not correctly located. Their is a sub-forum called bugs, for... well, bugs.

Also, FYI you'll need to try loading your save without any mod before reporting. Klei do not deal with crashs coming from mods. Because you've posted into *mods*, I suspect that you have some activated.

If a mod is causing the crash, try enabling one by one to isolate the cause, check if the mod has been updated, then eventually contact the mod owner.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

×
×
  • Create New...