Jump to content

Cannot destroy Siesta Lean-To


Recommended Posts

[00:01:38]: Check for write access: TRUE
[00:01:38]: Check for read access: TRUE
[00:01:38]: Available disk space for save files: I64u MB
[00:01:38]: ModIndex: Load sequence finished successfully.    
[00:01:38]: Reset() returning
[00:01:40]: Attempting to send resume request
[00:01:40]: ReceiveResumeNotification
[00:01:40]: Could not find anim build FROMNUM
[00:01:40]: Movement prediction enabled    
[00:01:41]: I exist    101935 - stagehand    
[00:01:41]: I exist    101947 - chester_eyebone    
[00:01:41]: WARNING! Could not find region 'self_inspect_nanachi.tex' from atlas 'images/hud.xml'. Is the region specified in the atlas?
[00:01:41]: Looking for default texture 'self_inspect_mod.tex' from atlas 'images/hud.xml'.
[00:01:41]: Deserializing tile data (425 x 425)
[00:01:41]: Serializing user: session/9374049BC4ABE4CB/A7GKITISSSCE/0000000001
[00:03:12]: Locomotor: Waiting for server...
[00:03:20]: focus lost
[00:03:35]: focus gained
[00:03:42]: focus lost
[00:04:26]: focus gained
[00:05:07]: focus lost
[00:05:12]: focus gained
[00:05:16]: focus lost
[00:06:21]: focus gained

 

 

 

I cannot destroy the siesta lean-to without the server losing connection right after and this happens if anyone tries to destroy it with any character and also for example if a comet hits it, the server will lose connection too. 

Anyone know why?

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 12/13/2020 at 1:35 AM, Amu63 said:

[00:01:38]: Available disk space for save files: I64u MB

Cheers, fellow Mac user. :D

 

What you posted looks like the client log. Find and post the server log.

I can successfully hammer down a siesta lean-to in my games, both freshly-built and partially-used.

Link to comment
Share on other sites

 

10 hours ago, myxal said:

Cheers, fellow Mac user. :D

 

What you posted looks like the client log. Find and post the server log.

I can successfully hammer down a siesta lean-to in my games, both freshly-built and partially-used.

 

[00:00:48]: [Shard] Secondary Caves(3291450885) ready!
[00:00:48]: World 3291450885 is now connected    
[00:00:48]: Validating portal[4] <-> 3291450885[4] (disabled)    
[00:00:48]: Validating portal[6] <-> 3291450885[6] (disabled)    
[00:00:48]: Validating portal[9] <-> 3291450885[9] (disabled)    
[00:00:48]: Validating portal[2] <-> 3291450885[2] (active)    
[00:00:48]: Validating portal[5] <-> 3291450885[5] (active)    
[00:00:48]: Validating portal[10] <-> 3291450885[10] (disabled)    
[00:00:48]: Validating portal[7] <-> 3291450885[7] (active)    
[00:00:48]: Validating portal[8] <-> 3291450885[8] (active)    
[00:00:48]: Validating portal[1] <-> 3291450885[1] (active)    
[00:00:48]: Validating portal[3] <-> 3291450885[3] (active)    
[00:00:49]: New incoming connection 127.0.0.1|55031 <17888214940117454208>
[00:00:49]: Client connected from [LAN] 127.0.0.1|55031 <17888214940117454208>
[00:00:49]: ValidateGameSessionToken pgs-usc^KU_59Tbpd6E^DontStarveTogether^xe3UD7WzE+vsj3Q6ssC3E2nAhJHiMBy5/wMzo5JELXk= for <17888214940117454208>
[00:00:50]: Client authenticated: (KU_59Tbpd6E) Kazzy
[00:00:50]: [Steam] Authenticated host '76561198158757237'
[00:00:51]: There is no active event to validate against.
[00:00:51]: [Shard] Read save location file for (KU_59Tbpd6E)
[00:00:52]: Registering master server in US lobby
[00:01:02]: Resuming user: session/9374049BC4ABE4CB/A7GKITISSSCE/0000000607
[00:01:02]: Could not find anim build FROMNUM
[00:01:02]: ERROR!!! Invisible werebeaver is probably about to happen!!!    
[00:01:02]: Spawning player at: [Load] (226.85, 0.00, -82.05)    
[00:01:02]: Sim unpaused
[00:01:02]: Registering master server in US lobby
 

Link to comment
Share on other sites

@Amu63

That's just a couple of lines from the end of the log, when connecting to it.

  • The list of mods is in the beginning. Are you pasting this from some console? Please attach the actual file (.../Cluster_X/Master/server_log.txt).
  • There's nothing in this beyond a player connecting to the server - did you replicate the issue where the server crashes when the structure is destroyed?
Link to comment
Share on other sites

On 12/15/2020 at 9:42 AM, myxal said:

@Amu63

That's just a couple of lines from the end of the log, when connecting to it.

  • The list of mods is in the beginning. Are you pasting this from some console? Please attach the actual file (.../Cluster_X/Master/server_log.txt).
  • There's nothing in this beyond a player connecting to the server - did you replicate the issue where the server crashes when the structure is destroyed?

No I have not replicated it and tried it yet.

server_log.txt

On 12/14/2020 at 3:58 PM, Daniel86268 said:

Which mods do you have installed? They are usually a great source for these kinda errors.

Ah, I guess I can also test out the mods.. I have about 20 on at the moment?

Link to comment
Share on other sites

Sadly the log itself didn't show the error, probably because the server crashed before it could write anything in there or something.

Looking through the log and the listed mods there, I'd first try to see if the DST Storm Cellar is causing these issues. In the past it has been known for being rather buggy, unless it has been rewritten since then.

My further guesses would be Simple Economy (who knows what it all changes), Icebox perish settings, 45 Inventory slots or Large Chest. Essentially large mods, or mods that affect inventories and/or structures.

You can always check the workshot pages of those mods as well, and see if any of the comments on those describe a similar issue.

Link to comment
Share on other sites

I can vouch for Storm Cellar, Large chest (at least my fixed/updated version) not causing such problems in my games. Never used most of the other mods to know if they would cause such issues. However:

  • Wormhole marks (362175979) - wow, this is still working for anyone? Please, switch to the client-side rewritten mod.
  • Increased stack size (374550642) may be problematic

Like Daniel said, without a stack trace there's not much to go on. If you really want this fixed without world regen, I suggest:

  1. Make a backup of the cluster folder
  2. If you're using one of the modded characters, use c_despawn() and pick one of the default ones.
  3. Go to the siesta lean-to with a hammer, c_save() and try hammering it down.
  4. If you get a crash, disable one of the mods.
  5. Repeat until you can hammer it successfully.
11 hours ago, Amu63 said:

I can't seem to destroy the Winter's Feast Tree either.

A tree must be chopped down. You are using an axe for this, right?

Link to comment
Share on other sites

So, I've tested disabling the mods and such and I am now down to 0 mods so I'm using a default character to smash down the Siesta but it still disconnects me for some odd reason. Is there anywhere else I need to check Dx ?

I did manage to get rid of the Winter's Feast Tree though.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

×
×
  • Create New...