Jump to content

Issue with "!!" Atmosuits giving an Alert and Alert Resolved sound after being put on.


Sergadra
  • Branch: Live Branch Version: Windows Pending

I finnally figured out why always a Yellow Alert and Yellow Alert Solved Sound is triggered even though i never set one up.
I found a source that probably is caused by stocking Atmosuit Checkpoints with Sweep Yellow Alert Erands.

As soon they are stocked and a Duplicant puts them on thos weird Yellow Alerts fires in 1 Tick.

I watched Duplicants put on suits and hear the noice triggerd. At all those stations every exact time the took them on.

 

 

OxygenNotIncluded_2022-11-01_15-15-27.png

 

DxDiag.txt


Steps to Reproduce

Probably: Definatly:

- Set the Suit as Sweep Erand as Yellow Alert and see them deliverd  to the asking Atmosuit Station
- Wait for the Duplicants to put them back on.




User Feedback


Welcome to the club! 

I thought there was a bug report opened about it but maybe not..?

  • Like 1

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

@sakura_sk That one is Archived? I mean i did not search this time (Was fault on my part). Though yes this annoying bug is still present.

Edited by Sergadra

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Sergadra said:

That one is Archived?

No no. That was a forum post, not a bug report. Sorry for the misunderstanding. I don't know if there is another bug report about the issue. I just wanted to add the info.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites



Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...