Half rocket still there


djdookie
  • Branch: Live Branch Version: Windows Pending

After rebuilding my steam rocket into a petroleum rocket, I launched it and saved the game.

After loading the game today, half of my rocket is displayed there still, but the real rocket is on mission!!

Mouseover is saying vacuum as you can see in the screenshot, os it's a graphical glitch.

But possibly also a gameplay issue, because I had my dupes filling and emptying excess oxylite (to the second module in the screenshot) in a permanent loop until removing the access ramp.

20190910223616_1.jpg


Steps to Reproduce
Build steam rocket (1 command, 6 research, 1 steam), replace lowest 3 modules by petroleum/liquid fuel / oxylite tank, start rocket, save game, load game.

Status: Pending

This issue has not been confirmed by a developer yet.


  Report Bug


User Feedback


....

I get this same bug. When I load a save the rocket modules look like they are present, but they are not. If the rocket lands and launches again, the copy image is not left.

It only happens with Petroleum or Hydrogen Rockets for some reason (not steam rockets). All of the modules except for the command command are there

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

I can confirm that it happens when I load the game while the rocket is on a mission. But when landing the images disappear.

On 9/12/2019 at 9:52 PM, dstarerstor said:

It only happens with Petroleum or Hydrogen Rockets for some reason (not steam rockets). All of the modules except for the command command are there

That's not true, my steam engine rocket left a solid fuel thruster behind (only the artwork). I already filed a bug for this too.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now