Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

luwenbin15

dedicated server help!

Recommended Posts

luwenbin15    0

why i cant generate tokens

[00:00:01]: System Name: Linux
[00:00:01]: Host Name: dd02d1d2ad5d
[00:00:01]: Release(Kernel) Version: 4.9.93-boot2docker
[00:00:01]: Kernel Build Timestamp: #1 SMP Wed Apr 11 16:52:42 UTC 2018
[00:00:01]: Machine Arch: x86_64
[00:00:01]: Don't Starve Together: 255151 LINUX
[00:00:01]: Build Date: 3336
[00:00:01]: Parsing command line
[00:00:01]: Command Line Arguments: -persistent_storage_root /var/lib/dsta -conf_dir . -cluster cluster -shard shard -backup_log_count 0 -skip_update_server_mods 
[00:00:01]: Initializing distribution platform
[00:00:01]: ....Done
[00:00:01]: Mounting file system databundles/shaders.zip successful.
[00:00:01]: THREAD - started 'GAClient' (4133944128)
[00:00:01]: CurlRequestManager::ClientThread::Main()
[00:00:01]: Mounting file system databundles/fonts.zip successful.
[00:00:01]: Mounting file system databundles/anim_dynamic.zip successful.
[00:00:01]: Mounting file system databundles/bigportraits.zip successful.
[00:00:01]: Mounting file system databundles/images.zip successful.
[00:00:01]: Mounting file system databundles/scripts.zip successful.
[00:00:01]: ProfileIndex:7.96
[00:00:01]: [Connect] PendingConnection::Reset(true)
[00:00:01]: Network tick rate: U=15(2), D=0
[00:00:01]: Network tick rate: U=15(2), D=0
[00:00:01]: Error trying to change cluster setting (NETWORK->cluster_intention) from '' to 'cooperative'
[00:00:01]: THREAD - started 'StreamInput' (4127193920)
[00:00:01]: OnLoadPermissionList: /var/lib/dsta//./cluster/blocklist.txt (Failure)
[00:00:01]: OnLoadPermissionList: /var/lib/dsta//./cluster/adminlist.txt (Failure)
[00:00:01]: OnLoadUserIdList: /var/lib/dsta//./cluster/whitelist.txt (Failure)
[00:00:01]: cGame::InitializeOnMainThread
[00:00:01]: Renderer initialize: Okay
[00:00:01]: AnimManager initialize: Okay
[00:00:01]: Buffers initialize: Okay
[00:00:01]: cDontStarveGame::DoGameSpecificInitialize()
[00:00:01]: GameSpecific initialize: Okay
[00:00:01]: cGame::StartPlaying
[00:00:01]: LOADING LUA
[00:00:01]: DoLuaFile scripts/main.lua
[00:00:01]: DoLuaFile loading buffer scripts/main.lua
[00:00:01]:   taskgrouplist: default Together
[00:00:01]:   taskgrouplist: classic Classic
[00:00:01]:   taskgrouplist: cave_default Underground
[00:00:01]:   taskgrouplist: lavaarena_taskset The Forge
[00:00:01]: running main.lua
 
[00:00:01]: could not load modsettings: ../mods/modsettings.lua
[00:00:01]: Warning: You may want to try reinstalling the game if you need access to forcing mods on.
[00:00:01]: loaded modindex
[00:00:01]: ModIndex: Beginning normal load sequence for dedicated server.
 
 
[00:00:03]: LOADING LUA SUCCESS
[00:00:03]: PlayerDeaths could not load morgue
[00:00:03]: PlayerHistory could not load player_history
[00:00:03]: bloom_enabled false
[00:00:03]: Could not load saveindex
[00:00:03]: OnFilesLoaded()
[00:00:03]: OnUpdatePurchaseStateComplete
[00:00:03]:  Load FE
[00:00:04]:  Load FE: done
[00:00:04]: THREAD - started 'FilesExistAsyncThread' (4067531584)
[00:00:04]: FilesExistAsyncThread started (13853 files)...
[00:00:04]: ModIndex: Load sequence finished successfully.
[00:00:04]: Reset() returning
[00:00:05]: [200] Account Failed (6): "E_INVALID_TOKEN"
[00:00:05]: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[00:00:05]: !!!! Your Server Will Not Start !!!!
[00:00:05]: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[00:00:05]: No auth token could be found.
[00:00:05]: To generate a cluster_token you must
[00:00:05]: open the console from a logged-in game
[00:00:05]: client with the tilda key (~ / �) and type:
[00:00:05]: TheNet:GenerateClusterToken()
[00:00:05]: This will create 'cluster_token.txt' in
[00:00:05]: your client settings directory. Copy this
[00:00:05]: into your cluster settings directory.
[00:00:05]: [Connect] PendingConnection::Reset(true)
[00:00:07]: ... FilesExistAsyncThread complete

nnnn.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zillvr    1,634

Hello @luwenbin15, welcome to the forums. Did you follow the steps in the Dedicated Server Guide? Specifically steps 4,5 and 6. If you're sure you've done them correctly. Double check for the following:

  • Spelling on cluster_token.txt
  • Correct file name (it should be a text document with a filename of "cluster_token" and file type ".txt")
  • Confirm correct location (it should be beside your master and caves folders
  • Double check whether the file was mistakenly saved as cluster_token.txt.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daniel86268    368

In about 95% in all cases when this error happens you copied the cluster_token.txt's content into the one on your server, which usually fails, since it also has controlsymbols such as spaces and <enter> symbols, especially at the beginning or the end, that sometimes get ignored during the copy process. Copy the entire file instead.

If it'd say "token not found" it'd be in the wrong location, or the startup script has the wrong cluster locations, which isn't the case here.

Share this post


Link to post
Share on other sites