Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

Miderre

Help! Game no longer launches on Steam!

Recommended Posts

Miderre    0

I would have posted this in the bug forum, but the forum keeps denying me access there. I had been able to play the game fine until last night when the game stopped launching for me. I have tried validating local files, then I tried re-downloading and installing the game to no avail. When I click play in Steam, a new window briefly appears and "running" appears next to Invisible Inc in my Steam library, but then it closes and the "running" part disappears. I checked the log and I get the following repeated endlessly which seems to be part of the problem:

Feb 14 11:00:33 -- game/client/strict.lua:26: variable 'statemgr' is not declared

stack traceback:
    [C] ?
    [C] in function 'assert'
    game/client/strict.lua:26 in function <game/client/strict.lua:24>
    game/modules/bugreport.lua:17 in function <game/modules/bugreport.lua:11>
    [C] ?
    [C] in function 'assert'
    game/client/strict.lua:26 in function <game/client/strict.lua:24>
    game/modules/bugreport.lua:17 in function <game/modules/bugreport.lua:11>
    [C] ?
    [C] in function 'assert'
    game/client/strict.lua:26 in function <game/client/strict.lua:24>
    game/modules/bugreport.lua:17 in function <game/modules/bugreport.lua:11>
    [C] ?
    [C] in function 'assert'
    game/client/strict.lua:26 in function <game/client/strict.lua:24>
    game/client/mod-manager.lua:271 in function 'mountContentMod'
    game/client/mod-manager.lua:73 in function 'init'
    game/client/class.lua:39 in function <game/client/class.lua:30>
    main.lua:129 in main chunk

invisibleinc.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Miderre    0
2 hours ago, HumanKirby said:

Have you any Mods installed? Try uninstalling them. Just delete the Mod folder in the Invisible Inc folder

Thanks, that seems to have worked. I did have mods installed, and I didn't realize that re-installing wouldn't reset those mods as well.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites