Jump to content

Disconnected Due To Missing Mods...


Recommended Posts

Hii, i've friend who can't connect to my server due to this error and it's only him.

I've found this Klei topic (https://support.klei.com/hc/en-us/articles/360029882051) to 'fix' the error and i did all the solutions on his computer and none of them worked.

I've even tried to send him all my mods, steam cache and other things to unsure that we all have the same mods but it dint work, he can't even download any mods on workshop, only two downloaded and the rest of the mods doesn't even show on his mod list... not even when i sent him my mod folder... his SSD it's not corruped or with bad blocks or anything like that, he has all the administrator permissons to open steam/don't starv, firewall it's open to steam/don't starv and he doesn't have any antivirus blocking anything.

We tried a single mod per world to check it if was a old mod causing the issue but after 20 tries we just gave up, if i put just a single mod on my world he immediately get's this error and only him, other players can get fine since another two friends were testing with us. 

I don't know what to do, i'm searching and trying everything i see on the internet for the past 5 hours and nothing works, he can only play if the server it's totally vanilla and btw any server, it's not only my server, none of the public servers out there work for him.

If someone has any tips to deal with this problem, i'll be glad to try.

Cheers.

0433f99b-d76d-4af3-a840-59e84b500fdd.jpg

Edit: We were trying random servers to just make it sure that wasn't my fault as host and as i said, the error it's the same but this time i remembered about the log file, i don't understand much about the log but i found some lines saying "Failed to create mod folder(mod number)" so i think that's the problem? Some random windows 10 restriction to write the files on the SSD? 

client_log.txt

Link to comment
Share on other sites

In the log it mentions this passage

[00:00:18]: DelDirectory [../mods/workshop-2043109179] 3: FAILED
[00:00:18]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-2043109179]. Sleep and try again...
[00:00:18]: THREAD - started 'cUnpackModThread' (2648)
[00:00:19]: THREAD - started 'cUnpackModThread' (13940)
[00:00:19]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-2043109179]. Sleep and try again...
[00:00:20]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-2043109179]. Sleep and try again...
[00:00:21]: DelDirectory [../mods/workshop-417874044] 3: FAILED
[00:00:21]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-417874044]. Sleep and try again...
[00:00:21]: Getting top mod details...
[00:00:21]: Frontend-Unloading mod 'all'.	
[00:00:22]: GOT top mod details...50
[00:00:22]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-417874044]. Sleep and try again...
[00:00:23]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-417874044]. Sleep and try again...
[00:00:24]: DelDirectory [../mods/workshop-347079953] 3: FAILED
[00:00:24]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-347079953]. Sleep and try again...
[00:00:25]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-347079953]. Sleep and try again...
[00:00:26]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-347079953]. Sleep and try again...
[00:00:29]: THREAD - started 'cUnpackModThread' (3088)
[00:00:29]: DelDirectory [../mods/workshop-2043109179] 3: FAILED
[00:00:29]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-2043109179]. Sleep and try again...
[00:00:29]: THREAD - started 'cUnpackModThread' (1412)
[00:00:29]: THREAD - started 'cUnpackModThread' (16036)
[00:00:30]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-2043109179]. Sleep and try again...
[00:00:31]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-2043109179]. Sleep and try again...
[00:00:31]: Network tick rate: U=15(2), D=0
[00:00:31]: ModWorkshop::CancelDownloads clearing all unfinished downloads
[00:00:32]: DelDirectory [../mods/workshop-417874044] 3: FAILED
[00:00:32]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-417874044]. Sleep and try again...
[00:00:33]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-417874044]. Sleep and try again...
[00:00:34]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-417874044]. Sleep and try again...
[00:00:35]: DelDirectory [../mods/workshop-347079953] 3: FAILED
[00:00:35]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-347079953]. Sleep and try again...
[00:00:36]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-347079953]. Sleep and try again...
[00:00:37]: Failed to create mod folder [../mods/workshop-347079953]. Sleep and try again...

It seems to be unable to delete or create mod directories. My first guess would be that the Server is missing File system permissions.

Try giving the executing user full access permissions on the mods directory, and/or try deleting all installed mod directory. (If this is a dedicated server, keep the dedicated_server_mods_setup.lua though, otherwise you'll have to recreate that file!)

Alternatively maybe it gut the ugc mod directories messed up. They are inside your "[..]/DSTServer/ugc_mods/<cluster_name>/<Master/caves>/content/322330" directory. You can try deleting or giving permissions to those as well.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

×
  • Create New...