Lord-Xanthor

Two sets of duel servers, only one shows up on lan connection at a time

Recommended Posts

Im running two sets of duel servers, one with creative mode for all, one without, both modded.

There are no issues with outside connections. People connect with no problem. 

My issue is only one is showing up in the game client at a time under lan connections. If I refresh a LOT, the other will swap places in the list.

I went as far as changing 127.0.0.1 to 127.0.0.10 in hopes this would fix the issue, yet noticed after bootup it went back to 127.0.0.1.

I looked up so many posts, all are about not connecting, nothing about what is happening in my situation.

By the way, this is a windows 10 system. One dedicated server set with caves is through the dedicated server menu on Steam.

The second server I set up using SteamCmd. Im going to try an old program I once used called noip and see if this helps.

Edited by Lord-Xanthor
Update info

Share this post


Link to post
Share on other sites

If anyone can give a heads up on how to get both servers to show up on the lan side, would be appreciated.

In the mean time Im using a vpn to connect to both the long way around. Figured since I paid for it, might as well put it to use for something. There was a similar post not related to my issue, and the work around is much better than having to constantly hit refresh till the other server shows up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now