Crashing tear


sakura_sk
  • Branch: Preview Branch Version: Windows Fixed

I created a sandbox world to test the temporal tear. When entering the tear the first time everything was fine (there is only a sound bug after clicking "proceed", spoiler below)

Spoiler

image.png.092ddc8ada84cccc862b7f96c34363dc.png

Sound bug: After the last message of "the great escape", clicking on the "proceed" returns you to the colony but all UI sounds are disabled. There is no click, bip, blip sounds after clicking or hovering on buildings.

I saved just as the rocket was on the tear tile. 1 out of 2 times I load the save, it crashes the moment I hit the button to enter the tear. The other time it runs normally and there is the sound bug at the end. I couldn't crash or run the tear sequence normally two consecutive times. One time it will crash, the next it will run normally. (maybe it's a "correct click" coincidence? I don't know...)

Needy 34 tear_ready.sav


Steps to Reproduce

Open save. Unpause. Locate tear on the starmap. Enter tear. If it's a success, repeat and enter tear just after unpausing.



User Feedback


A developer has marked this issue as fixed. This means that the issue has been addressed in the current development build and will likely be in the next update.


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now