Pharma chamber not recognised as being in med bay


krndll
  • Branch: Live Branch Version: Steam Fixed

I've built a pharma chamber in a room that is recognised as a med bay. But for some reason, the pharma chamber does not recognised that it is in a med bay, i.e. it states "Medical building outside Med Bay".

image.thumb.png.e949e234ff62aef08b4df0049504b278.png

 

 


Steps to Reproduce
Set up a med bay with a pharma chamber.

Status: Fixed

This issue has been fixed in either a future version or updated in a previous version.


  Report Bug


User Feedback


A developer has marked this issue as fixed. This means that the issue has been addressed in the current development build and will likely be in the next update.
....

It seems to be unpowered ("No Wire Connected"). Maybe it first need to be powered/connected to check if it is in a Med Bay.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
.... ....
On 15/10/2017 at 6:02 AM, Queron81 said:

It seems to be unpowered ("No Wire Connected"). Maybe it first need to be powered/connected to check if it is in a Med Bay.

Yup, I thought that too after I posted, but with or without wires connected, the message still appears.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
.... ....


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now