Sign in to follow this  

Dupe get stuck depressurizing a disabled Oil Well


FlavioHenrique
  • Branch: Preview Branch Version: Windows Pending

I have an Oil Well that could be enabled/disabled by hydro sensor.

Somehow my dupe is trying to depressurizing it when it disabled by automation, but nothing happens. No natural gas releasing. No nothing.

The dupe just stay there next to machine without the chore animation. The building running animation is on, tho.

 

image.thumb.png.9be714e6dcee03644f46cde708e8103f.png

 

image.thumb.png.738341cce137aaab51f5a5ba67256a1b.png


Steps to Reproduce

I'm not sure.

Disable the Oil Well by automation when a dupe trying to release the pressure?

Public Test Branch.sav

  • Like 1
Sign in to follow this  


User Feedback


this has never happened before and here it is again
(an old meme popular in the vastness of the exUSSR)

PkAAAgPi4OA-960.jpg

 

 

try this mod as a workaround until the developers fix the problem themselves.

Edited by Sanchozz

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
11 hours ago, Sanchozz said:

this has never happened before and here it is again
(an old meme popular in the vastness of the exUSSR)

I searched for Oil Well and could'nt find anything here. Seems I did'nt search enough.

Thank you anyway.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now