Doesnt appear as dedicated server


Recommended Posts

Hi everyone, I´ve followed the wikia guide to create a dedicated server, the dedicated server steam app is now running properly, bu it appear like hosted server..... What am I doing wrong?

 

Im using w7 x86 and running server app through Steam

 

Please help me

 

PD:I have a good machine and 100/10 mb connection

Link to comment
Share on other sites

Hi everyone, I´ve followed the wikia guide to create a dedicated server, the dedicated server steam app is now running properly, bu it appear like hosted server..... What am I doing wrong?

 

Im using w7 x86 and running server app through Steam

 

Please help me

 

PD:I have a good machine and 100/10 mb connection

Solved, I needed to create a world slot in client mode before starting the server and copy this one

Link to comment
Share on other sites

No, I was using Steam directly, but now Im at the same point, server is running but i cant see it

I think that the problem is that my server isnt creating the serverslot, and i dont know why???

 

this is my setting.ini

 

STEAM]
DISABLECLOUD = true
 
 
[MISC]
CONSOLE_ENABLED = true
 
 
[network]
default_server_name = Beast Mode
server_password = 
default_server_description = Public Beast Mode Server
server_port = 10998
max_players = 6
pvp = false
game_mode = survival
enable_snapshots = true
enable_vote_kick = true
enable_autosaver = true
tick_rate = 30
connection_timeout = 8000
server_save_slot = 2
pause_when_empty = true
 
 
[account]
 
server_token = 
 
 
[graphics]
windowed_width = 1280
windowed_height = 720
window_x = 39
window_y = 66
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.