Jump to content

I can't add mods to my server. please help


Recommended Posts

Hi! I am trying to start a modded server on windows and followed all these steps from 

I am able to run it perfectly but everytime i see the logs, it never shows the workshops being added.

Things i have tried -

1) i made a new modded game via the game client and copied and pasted their leveldataoverride.lua and modoverrides.lua 
2) i manually brought all the folders mods from steam/steamapps/common/dontStarveTogether/mods into the mods folder in dont starve together dedicated server

3) I have made sure the files are indeed lua files by changing file type to All Files and my pc recognizes them as LUA files. Additionally i did check for file name typos

4) i have attempted this solution 

 

I noticed that the LUA files are indeed being successfully loaded but somehow its not uploading any of the mods to the server.

Am i putting the mods or the files in the wrong file or is something have to do with wrong file directory regarding steamcmd when loading mods? I for sure have the modoverride lua files in both my master and cave folders. i also have the dedicated_server_mods_setup.lua file in the steam/steamapps/common/dont starve together dedicated server. Unless theres a typo there too?

I have attached server log, my mod override lua files and if anything else is needed please let me know. Any help is appreciated thank you!

 

modoverrides.lua

server_log.txt

Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Keagle said:

Problem was from i was changing the wrong dedicated server mods setup, i was changing in program files x86 instead of steamCMD

the fix was to steamCMD filepath instead of program files

 

Link to comment
Share on other sites

On 3/22/2020 at 3:06 PM, Keagle said:

Problem was from i was changing the wrong dedicated server mods setup, i was changing in program files x86 instead of steamCMD

the fix was to steamCMD filepath instead of program files

I was having the same problem, but after following your instructions I still dont get enabled mod
I get the error ERROR: Failed to load modoverrides.lua

I have the modoverride lua files in both my master and cave folders

modoverrides.lua

server_log.txt

SOLVED: missing comma in the modovverrides

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

×
×
  • Create New...