Steam mods not loading feature templates


egladil
  • Branch: Live Branch Version: Windows Fixed

When installing worldgen mods from steamworkshop it does not load any feature templates from the mod, only from the game data folder.

 

Issue reproduces easily with the worldgen mod I made last year and recently updated to work with your new steam workshop support:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1413765966


Steps to Reproduce
1) Subscribe to https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1413765966 2) Enable Nubrion mod in the game 3) Start new game on the map Nubrion 4) See that there are no geysers on the entire map 5) Exit game and copy feature templates from the mod to the game folder 6) Start a new game on the Nubrion map 7) See that there are now geysers on the map

Status: Fixed

This issue has been fixed in either a future version or updated in a previous version.


  • Like 1
  Report Bug


User Feedback


A developer has marked this issue as fixed. This means that the issue has been addressed in the current development build and will likely be in the next update.
....

Changed Status to Fixed

Thanks for reporting this. The issue has been fixed for the next update.

  • Thanks 2

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now