Sign in to follow this  

Metal from Metal Vulcano does not transfer heat until reloading


MrSpock78
  • Branch: Live Branch Version: Windows Pending

Every Time a Metal Vulkano errupts for the first time and a metal tile is formed, it stops transfering heat until reloading.

 

In this case it stays at about 1000°C even with a tempshiftplate behind it and in fluid uranium as heat-transfer-medium.

BeforeSave.thumb.jpg.ef087d19e747c6cd7a95a7215ec1ec7c.jpg

When I reload the game the metal tile transfers its heat and it quickly transfers heat again.

AfterReloading.thumb.jpg.010f23b9f75b98ba27503e4089599f6a.jpg

So if you load the game you will see the fast heat transfer. It does not happen without reloading and it stays at ~1000°C

 

EDIT: Same happens with the other Vulcano on the right... almost directly after loading the savegame!!!

 

EDIT2: After some cycles... the other vulcano broke out again. I did not transfer any material. It stays at ~1000°C and does not transfer heat. :

NoHeatTransfer.thumb.jpg.d0a4744350c08bd1aa35fd075a2db07d.jpg

When I reload it transfers heat again like it should.


Steps to Reproduce

Look at description. Savefile attached.

UranVulcano test.sav

Sign in to follow this  


User Feedback


Looks like this bug:

If so, you can place two mesh tiles stacked directly above the liquid like the last picture in that post. Wolframite so the molten copper doesn't melt them.

Edited by wachunga

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now