Game Runs, but Screen stuck on Loading


Aragem
  • Branch: Preview Branch Version: Windows Pending

This doesn't happen everytime, but sometimes when I reach cycle 30 through 50, when I resume the game, it'll go to the Loading screen with the smiling Dupe and stay there.  With my headphones on, I can hear the game itself running.  I can move the mouse over objects and hear the blips and can click icons, but I can't see anything.  All I see is the Loading screen.  I don't know what to do to resolve this without having to lose all my progress and start over with a new world.  


Steps to Reproduce
I start the game and click resume. I've tried earlier saves and SOMETIMES it'll let me load them normally.

Status: Pending

This issue has not been confirmed by a developer yet.


  Report Bug


User Feedback


.... ....

I'm not alt-tab while it's loading.  I hope someone can help me because this is a game breaking for me if I can't continue where I left off later in the game. 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

I tried uninstalling and reinstalling, but still no go.  Keeps leaving me on the Loading screen while I can hear the game running in the background.  Is there a setting I need to change on my computer or the game?  

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

I'm going to start over today.  I'll try to have each play session be able ten cycles so I can pay attention to when the problem starts.  I'll also be sure to save often.  

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now