[EU-280450] Mcg oxygen packets aren't cooling


AireeShadow
  • Branch: Live Branch Version: Windows Pending

I have an oxygen farm with aetn coolers, and sometimes mcg packets of oxygen aren't cooling in radiant pipes. Which results in blocked pipe, since I have thermo-sensors and gas shutoff. Proofs included.

bug-1.png

bug-2.png


Steps to Reproduce
Build a radiant pipe with some external cooling (e.g. AETN) Wait till tiny packet of oxygen (hydrogen don't have such issue) arrives into it. Watch how packet's temperature isn't changing.


User Feedback


The game rounds extremely small amounts of heat transfer down to zero. I suspect that's what you're seeing here.

A simple workaround for now is to add a loopback with priority - that way if/when such a packet arrives it will merely loop, and sooner or later another gas packet at the input will combine with it and bump up the size.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
16 hours ago, TLW said:

The game rounds extremely small amounts of heat transfer down to zero. I suspect that's what you're seeing here.

A simple workaround for now is to add a loopback with priority - that way if/when such a packet arrives it will merely loop, and sooner or later another gas packet at the input will combine with it and bump up the size.

As a workaround, I filter out that small packets of hydrogen. Costs me additional power, though.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now