Sign in to follow this  

Azzure bugs don't lay abyss nymph egg


tzionut
  • Branch: Live Branch Version: Windows Pending

As the tittle says azzure bugs don't lay abyss nymph egg even if the probability is 80% . I attached the save game to see for yourself. Follow the 20 cycle azure bug, and you will see whit your eyes. Game version is 312713 but i am sure that in preview build is the same. So no abyss bugs and no radiant bugs

image.thumb.png.a066893121bf229424ea39d7b0cc8c5f.png

image.thumb.png.68ba9464e6887b3b0b02ebfe7555ed8c.png

Utopia Cycle 1776.sav


Steps to Reproduce
Feed the azure bugs whit phosphorus. Even if the probability of laying an abyss egg is greater than 51%, Azure bugs will lay only azure nymph eggs.

Status: Pending

This issue has not been confirmed by a developer yet.


  Report Bug
Sign in to follow this  


User Feedback


....

Works fine for me as of 1 hour ago, even when not feeding them anything but simple phosphorite.

So bug not confirmed?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....
tzionut

Posted (edited)

@Meep3003   for you was a tamed azure bug or a wild one? For wild ones until now i have 3 azure bugs at 80% who lay only azure nymph egg. I will play more and see if my wild bungs will lay abyss nymph eggs. But i have a feeling that will not. 

Post edit: after reloading i have now an abyss egg. It's strange but i will make more testing. 

Post post edit:

It seems that azure bugs lay abyss eggs but in an unlucky event even i have 80% chances  for my azure bugs to lay abyss eggs  of them lay only azure eggs 

Please close and delete this post.

 

Edited by tzionut

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now