IOS: Shipwrecked Bugs


shaheerk88
  • Version: iOS Pending

Reposting this thread in the bugs section. 

  1. Lag/Stutter while playing Shipwrecked on IOS. The lagging stops as soon as I exit my base camp. Here is the video of the lag: 
  2. I'm at day 45 and the game crashes every time I try to manually/auto save.
  3. It takes about 40-45 seconds to load a saved game.
  4. Save and quit also takes about 20-30 seconds. 
  5. The game gets stuck/unresponsive for 5-10 seconds when autosaving.
  6. If I pinch to zoom in/out or rotate the screen clockwise/counter clockwise, the game gets stuck/unresponsive for 10-20 seconds.
  7. Battery saving mode is enabled but it's still consuming a lot of battery. 

Device: iPhone 6S

OS: 10.2

Shipwrecked Version: 1.1

 

 


Steps to Reproduce
The game starts to lag around day 20-25 and gets worse each day. As soon as I step outside my base camp, the lagging stops. I have mentioned steps for all the issues above.

Status: Pending

This issue has not been confirmed by a developer yet.


  • Like 1
  Report Bug


User Feedback


.... ....
4 hours ago, yiyezhiqiu36 said:

Exactly the same problem, after day45, neither aotu or munual save will cause crashing

Are you also getting a lag around your base?  

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

I use an I phone 6 with the latest iOS and my game started crashing on day 23 when auto save or manual save was used, I uninstalled the game and re installed and started over, now I am stuck on day 5 with the same issue. I have read a lot of posts and complaints about this same issue on every kind of device and operating system, this needs to be addressed or refund a lot of players back there money. It is. It NEEDS TO BE FIXED 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

Guys, I received a response from klei support team:

They are continually working on further optimization and performance tweaks for the game and we are hoping to have a patch/fix/update coming in the next couple of weeks.

 

Edited by shaheerk88
  • Like 1

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

Same here Iphone 6S Plus, I thought its Ram so i cleared all apps and memory, still same so it has to be Shipwrecked problem. It lags in the base all stops when You leave.

 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
.... ....


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now