Recommended Posts

Rily    478

there is a little bug in the dupes behaviour, they suddenly stop using bathrooms, they just refuse to use them and prefer to pee everywhere, my bathrooms were "ready to use" I had 4, it happened at cycle 40 with 15 or a bit more dupes.

I saw a lot of weird bugs in their tasks, sometimes they got stuck going back and forward to one point without doing anything, I lost 2 of them because they refuse to use a ladder, these bugs are rare but are less rare since outbreak update

Share this post


Link to post
Share on other sites
BlueLance    117
On 27/08/2017 at 8:36 PM, Rily said:

there is a little bug in the dupes behaviour, they suddenly stop using bathrooms, they just refuse to use them and prefer to pee everywhere, my bathrooms were "ready to use" I had 4, it happened at cycle 40 with 15 or a bit more dupes.

I saw a lot of weird bugs in their tasks, sometimes they got stuck going back and forward to one point without doing anything, I lost 2 of them because they refuse to use a ladder, these bugs are rare but are less rare since outbreak update

For your last one, I notice this happens when they chase a single pocket of oxygen back and forth... usually involving a ladder and tile or two ladders.

Its odd you are experiencing the toilet one, it was recently fixed for me, I have 6 toilets and dupes wouldnt use them, could you post a save for the devs to have a look at?

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirito924    0
On 8/29/2017 at 3:10 AM, BlueLance said:

For your last one, I notice this happens when they chase a single pocket of oxygen back and forth... usually involving a ladder and tile or two ladders.

Its odd you are experiencing the toilet one, it was recently fixed for me, I have 6 toilets and dupes wouldnt use them, could you post a save for the devs to have a look at?

i am getting the bug with the dups not using the bathroom as well 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zarylo    0

My Duplicants were not using the bathroom either ... they said ready to use.

But then I noticed that the output pipes were full. So I think the tooltip is wrong or misleading.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now