Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

xefer

Bug? No path for agents

Recommended Posts

xefer    0

I don't see a path for my agents to move ahead. The power supply does not link to the laser panel.

 

BUILD[trunk.182614] LUA[183874] USER[4980@steam]
OS: Windows (WOW64).6.2.23F0
GAME [0.17.17].2.1.3.1.vault.ko.3737156992

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=791343559

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/230074563821106634/C8D325FCB9794279F2BD5E454F262388253F7E39/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
addams013    20
12 hours ago, Jason said:

Guard's heart monitors also disable lasers when they walk through them... ;)

Holy crap.  You guys thought of that when you were generating your pathfinding algorithms?

Every time I think I have a handle on the amount of diverse solutions possible, some wrinkle shows up that reveals something I didn't know the game would let me do... and that's what I love about this game.  You guys are amazing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nxf7    33

I think in this situation it was a map generation bug, the game usually tries to give an alternative route to go around a laser fence.

But it was convenient there was still a way to progress. This could have been a whole lot worse. If there was no guards within noise range you would be out of luck and be forced to skip turns until they started hunting at alarm level 5.

Also one thing the OP didn't do was stand adjacent to the nanofab and peek, would have seen the whole back wall of that room. The power supply might have been there.

Share this post


Link to post
Share on other sites