mrbunnyban

  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About mrbunnyban

  • Rank
    Junior Member

Badges

Oxygen Not Included
  • Alpha Contributor
  1. Power switch always defaults to off

    In this save game, the valve is not working again btw. But that bug was already submitted.
  2. Heya. I made a power switch to switch off my electroliser when I'm doing renovation work. When I load a game however, the power switch always defaults to the "off" setting. now what.sav
  3. Liquid Valve not working

    Guh, bug is back again. Since this is long past the point I created the valve, I can't just reload a game where I never made the valve as a workaround this time.
  4. Liquid Valve not working

    Stupid internet connection double posted. Anyway, the workaround I tried based on my guess was to load a save before the valve was created, and made sure to set it to the amount I wanted before any water went through. It worked.
  5. The Liquid valve is not reducing the flow of water to the amount I specified. The water exitting the valve reads at 10kg instead of 1000g/s I think it may be that I did not immediately reduce the flow of water going out of the valve at first. I suspect the game may be remembering the original amount I had set the valve to and is stuck on that value, much like how the gas fileters would be stuck on a speciic gas bug previously.
  6. The Liquid valve is not reducing the flow of water to the amount I specified. The water exitting the valve reads at 10kg instead of 1000g/s I think it may be that I did not immediately reduce the flow of water going out of the valve at first. I suspect the game may be remembering the original amount I had set the valve to and is stuck on that value, much like how the gas fileters would be stuck on a speciic gas bug previously. not bad.sav
  7. Liquid Valve / Waterpipebug

    I have the same issue. The valve I installed is not limitting the water flow to my electroliser at all. All the water exiting the valve are 10kg even though I set the valve to 1000g. The valve was the last thing that I installed. Without the valve, the pipes are not connected. Destroying the valve stops water flow, rebuilding the valve leads to the same problem.
  8. Yes, I got caught by this too until I realised what was going on. If folks keep thinking this weird behaviour duplicants are exhibiting is a bug, then surely it is something that needs to be worked on?
  9. Heya. I have a save file where my Dublicants keep dumping the newly created algae I've been making from slime from the Bio Distiller into the Algae Deoxidizer. 1000g each time. Unfortunately, the Algae Deoxidezer refuses to start producing oxigen and instead claims it has insufficient algae. The counter is stuck at 9.9kg algae no matter how many times my dublicants dump algae into it. Edit: Oh, it's not a bug. Just that the Bio distiller shunts out algae in small bits at a time. Then my duplicants keep walking back and forth picking up the tiny bits of algae to put in the Algae Deoxisdizer. The AI doesn't wait for the Algae from the Bio distiller to accumulate to sizable amounts before feeding it to the Algae Distiller. I REALLY think the algae distiller should hand out algae in bigger chunks more slowly rather than tiny bits rapidly.