• Announcements

    • JoeW

      Support Email Error (Zendesk)   08/12/2019

      We are migrating to a new customer support ticketing system (desk.com) and unfortunately while moving over our old tickets the new system (Zendesk) sent an auto reply to "new users". We weren't aware this would happen and so and email was sent out in error. You do not need to create an account and you can ignore the email entirely. You can find more info about this over on our forums here: https://forums.kleientertainment.com/forums/topic/110413-zendesk/ Sorry for the confusion

Noemz

  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Noemz

  • Rank
    Junior Member
  1. I've just updated to 340499 and everything appears to be working again! Woot! Thank you! I also want to say, thanks so much for working on this game. It's brought me many hours of joy.
  2. I've just tried the new update (339737). It gets to the purple screen, but stops with the following errors: C:/progra~2/dontst~1/data/scripts/util.lua:388: Could not find an asset matching anim/player_mount_teleport.zip in any of the search paths. LUA ERROR stack traceback: =[C]:-1 in (global) assert (C) <-1--1> C:/PROGRAM~2/DONTST~1/data/scripts/util.lua:388 in (global) resolvefilepath (Lua) <383-391> C:/PROGRAM~2/DONTST~1/data/scripts/mainfunctions.lua:61 in (global) RegisterPrefabs (Lua) <55-72> C:/PROGRAM~2/DONTST~1/data/scripts/mainfunctions.lua:89 in (global) LoadPrefabFile (Lua) <76-96> C:/PROGRAM~2/DONTST~1/data/scripts/gamelogic.lua:125 in (upvalue) LoadAssets (Lua) <85-176> C:/PROGRAM~2/DONTST~1/data/scripts/gamelogic.lua:1166 in (upvalue) DoResetAction (Lua) <1108-1170> C:/PROGRAM~2/DONTST~1/data/scripts/gamelogic.lua:1181 in (local) complete_callback (Lua) <1173-1182>
  3. I'm running Don't Starve (standalone) on a PC (Windows 10) with Reign of Giants installed. Everything has been running fine for ages, until this morning when I ran the updater which updated to version 338264. Now, when I start the game, it gives me a black screen for a couple of seconds, then quits. I updated my NVidia driver to the latest, but this didn't resolve it. I don't have any mods. I looked inside the log.txt file and the last three lines show: [00:00:01]: FMOD VERSION: 00044464 (00044464) [00:00:01]: ERROR: Missing Shader 'shaders/ui_yuv.ksh'. [00:00:01]: Assert failure '0' at ..\source\renderlib\OpenGL\HWEffect.cpp(86): Trace follows... (not sure if this is the problem, though) Please let me know if you need any other specific details, or if there is a way I can resolve this. Thanks!
  4. Goose Moose egg crash

    More important information! I looked for the files mentioned in the crash report above, and two of them are missing: C:/PROGRA~2/DONTST~1/data/scripts/prefabs/mooseegg.lua C:/PROGRA~2/DONTST~1/data/scripts/stategraphs/SGmoose.lua I don't know why I didn't receive these files in my RoG download/install.
  5. I am playing the standalone version of Don't Starve with Reign of Giants, on Windows 10. I am not using mods. The updater takes me up to version 194670. Once Goose Goose has spawned, if I move too far away from it and then return, then the game crashes with this error (transcribed from the graphic attached below): WARNING! .../PROGRA~2/DONTST~1/data/scripts/prefabs/mooseegg.lua:124: variable 'OnAddMember' is not declared LUA ERROR stack traceback: =[C]:-1 in (global) error (C) <-1--1> C:/PROGRA~2/DONTST~1/data/scripts/strict.lua:23 in () ? (Lua) <21-26> C:/PROGRA~2/DONTST~1/data/scripts/prefabs/mooseegg.lua:124 in (field) fn (Lua) <102-154> C:/PROGRA~2/DONTST~1/data/scripts/mainfunctions.lua:129 in () ? (Lua) <118-149> =[C]:-1 in (method) SpawnPrefab (C) <-1--1> C:/PROGRA~2/DONTST~1/data/scripts/mainfunctions.lua:166 in (global) SpawnPrefab (Lua) <160-170> C:/PROGRA~2/DONTST~1/data/scripts/stategraphs/SGmoose.lua:391 in (field) fn (Lua) <390-399> I looked for this error and apparently a similar one was reported and resolved on Steam, but it is still broken for me on standalone.