SparkyTheWolf

  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Downloads

Klei Bug Tracker

Game Updates

Hot Lava Bug Reporter

Everything posted by SparkyTheWolf

  1. I got a LUA error on Windows PC when trying to load Hamlet for the first time. I'll be following your bug too in the hopes that a reply comes to one of us soon. Here's mine if you want to watch it:
  2. I have tried verifying the game files through Steam = It came back that all files were successfully validated. - Tried to run the game again and got the same error at the same point. Manually deleted the files and ran the validation = files redownloaded. - Tried to run the game again and got the same error at the same point. Completely uninstalled the game, reinstalled it. - Tried to run the game again and got the same error at the same point. Tried running Don't Starve with no DLC running at all = game runs fine. Tried the Reign of Giants DLC and the ShipWrecked DLC = same error appears as for Hamlet. So I can run the main vanilla game fine, but cannot use any of the DLC that I have just paid for...
  3. I have just started up the Hamlet DLC for the first time. No mods are installed, no other DLCs are active. When I click the "Play" button on the main menu, I get a LUA error message about a "nil value" in the "saveindex.lua".
  4. This is still a bug. I got the same error, and verified the files - error persisted. Did a fresh install - same error. Uninstalled all DLC - game runs fine. Activate one DLC (does not matter which one) - get the same error on all of them.