Eternity7

  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

18 Good

1 Follower

About Eternity7

  • Rank
    Junior Member
...

Badges

Recent Profile Visitors

1268 profile views
  1. This bug is on Cosmic Branch. I try to make Abyssal Insulated Pipe from Glass Forge output and run the pipe over the "Hourglass part" (left side) of Glass Forge will make the game crash immediately. Reproduction rate is 3/3 (100%)
  2. https://gyazo.com/97659b0634d250ad73dc663b20bce791 Here is my tracert to item.kleientertainment.com
  3. 1. As you can't see here, I got all my skins but my character appear to have no skins at all. The same problem if I want craft tragic torch, I will always get normal torch skin. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1223150178 2. Very laggy when it comes to hosting, joining or even logging into the server.
  4. Confirmed. One of my friends got the same problem. Log file: https://pastebin.com/0nqsbtHj Screen: https://i.imgur.com/lNmqcXZ.png
  5. UPDATE: Apparently, I downloaded DSFix from here: https://obsproject.com/forum/resources/directx-dependency-fixer-dxfix.87/ It fixed my problem!
  6. My friend got this bug when starting up DST. I uploaded the dxdiag and the client_log.txt. The OS is Windows 10 and firewall was already disabled. Any help will be appreciated. [00:00:00]: System Memory: Memory Load: 39% Available Physical Memory: 2313m/3830m Available Page File: 2781m/4470m Available Virtual Memory: 3985m/4095m Available Extended Virtual Memory: 0m [00:00:00]: Process Memory: Peak Working Set Size: 26m Working Set Size: 13m Quota Peak Page Pool Usage: 229k Quota Page Pool Usage: 205k Quota Peak Non Paged Pool Usage:19k Quota Non Paged Pool Usage: 17k Page File Usage: 5m Peak Page File Usage: 5m [00:00:00]: PersistRootStorage is now APP:Klei//DoNotStarveTogether/ [00:00:00]: Starting Up [00:00:00]: Version: 217524 [00:00:00]: Current time: Tue May 23 18:24:49 2017 [00:00:00]: Don't Starve Together: 217524 WIN32_STEAM [00:00:00]: Build Date: 1975 [00:00:00]: Parsing command line [00:00:00]: Command Line Arguments: [00:00:00]: Initializing distribution platform [00:00:00]: Initializing Minidump handler [00:00:00]: ....Done [00:00:00]: Steam AppBuildID: 1832340 [00:00:00]: ....Done [00:00:00]: Fixing DPI [00:00:00]: ...Done [00:00:00]: THREAD - started 'GAClient' (6316) [00:00:00]: CurlRequestManager::ClientThread::Main() [00:00:00]: ProfileIndex:9.37 [00:00:00]: [Connect] PendingConnection::Reset(true) [00:00:00]: Network tick rate: U=15(2), D=0 [00:00:00]: [Warning] CoCreateInstance failed: 0x800706d9 [00:00:00]: [Warning] Failed to initialize Windows Firewall Profile [00:00:00]: [Warning] Failed to initialize, ignoring AuthorizeApp request [00:00:00]: could not load ping_cache [00:00:00]: Offline user ID: OU_76561198277698483 [00:00:00]: SteamID: 76561198277698483 [00:00:00]: THREAD - started 'ConsoleInput' (4220) [00:00:00]: [Warning] CoCreateInstance failed: 0x800706d9 [00:00:00]: [Warning] Failed to initialize Windows Firewall Profile [00:00:00]: HardwareStats: OS name Microsoft Windows 10 Pro version 10.0.14393 architecture 64-bit platformSpecific SP 0.0 CPU numCores 4 features SSE,SSE2,SSE3 name AMD Phenom(tm) II P920 Quad-Core Processor manufacturer AuthenticAMD clockSpeed 1600 RAM megsOfRam 4096 GPU name ATI Mobility Radeon HD 4200 Series driverDate 20150113000000.000000-000 megsOfRam 256 refreshRate 60 videoModeDescription 640 x 480 x 4294967296 colors driverVersion 8.970.100.9001 [00:00:00]: cGame::InitializeOnMainThread [00:00:00]: WindowManager::Initialize [00:00:00]: CreateWindow: Requesting 1280,720 - 5/6/5 - -1/-1/-1 - 0 [00:00:00]: CreateEGLContext failed - Could not initialize egl [00:00:00]: EGL : EGL not initialized. [00:00:00]: esCreateWindow failed - Failed to create EGLContext [00:00:00]: EGL : PrintEGlError called but last call succeed. [00:00:00]: WARNING: Unsupported resolution 1280x720. [00:00:00]: CreateWindow: Requesting 800,600 - 5/6/5 - -1/-1/-1 - 0 [00:00:00]: CreateEGLContext failed - Could not initialize egl [00:00:00]: EGL : EGL not initialized. [00:00:00]: esCreateWindow failed - Failed to create EGLContext [00:00:00]: EGL : PrintEGlError called but last call succeed. [00:00:00]: WARNING: Unsupported resolution 800x600. [00:00:00]: ERROR: Error initializing OpenGl. Your monitor does not support the specified resolutions or your video drivers do not support OpenGL ES 2.0. [00:00:00]: WindowManager::Initialize failed [00:00:00]: WindowManager::Initialize failed [00:00:00]: THREAD - started 'WindowsInputManager' (6384) [00:00:01]: ModWorkshop::CancelDownloads clearing all unfinished downloads [00:00:01]: ModWorkshop::CancelDownloads clearing all unfinished downloads [00:00:01]: CurlRequestManager::ClientThread::Main() complete [00:00:01]: HttpClient2 discarded 0 callbacks. [00:00:01]: Shutting down client_log.txt
  7. My friend got the same bug. I told her to fix as you said and It worked! EDIT: It works only with new worlds, not with old worlds with mods
  8. Confirmed. I got the same bug. Sometimes, save and reload fix it. (But It will happen again so you have to reload a lot). Also, dupes won't sweep the materials lying on the grounds no matter what.
  9. One of my friends could not connect to me when I hosted recently (she used to play fine before that) It said "disconnected due to missing mods". I tried to clean all the mods and redownload them but it didn't works Here is the clientlog.txt http://pastebin.com/NkuX1ZQ8
  10. In the summer, there are some succulent grows near the lake. You can go fishing in the lake to get some Crumbled Package. Open it to get a blueprint (Water Potted Succulent Blueprint, Unknown Blue..) , trinkets. I still doesn't find anything news yet.
  11. In anewreignbeta most recent patch, I always get disconnected after playing for about an hour (It could be crashed or disconnected). Also, I couldn't use command "TheInput:GetWorldEntityUnderMouse():Remove()", the object under my mouse hover will be back for a while.
  12. After new patch, somehow I couldn't get any drops. I think the 1st skins drop after playing for around 15-30 mins but after 50 days in game, I haven't got any drops yet. EDIT: Finally I got a gift box. I think there is no bug after all