kickdevil123

  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About kickdevil123

  • Rank
    Junior Member
...

Recent Profile Visitors

315 profile views
  1. Okay, I'll get to work on it, thank you all for your help, it's much appreciated
  2. So to be absolutely clear, all of these images should be squares that are multiples of 2 greater than 64?
  3. I don't know enough about the game to figure out the problem, here is the log... [00:00:00]: Starting Up[00:00:00]: Version: 140191[00:00:00]: Current time: Sat Jun 27 17:16:54 2015[00:00:00]: Don't Starve Together: 140191 WIN32_STEAMNNN Build Date: 2015-06-17_17-29-41[00:00:00]: Parsing command line[00:00:00]: Command Line Arguments: [00:00:00]: Initializin Minidump handler[00:00:00]: ....Done[00:00:00]: Initializing Steam[00:00:00]: Steam AppBuildID: 1719934976[00:00:00]: Steam BetaName(Branch): [][00:00:00]: ....Done[00:00:00]: Fixing DPI[00:00:00]: ...Done[00:00:00]: THREAD - started 'GAClient' (18208)[00:00:00]: HttpClient::ClientThread::Main()[00:00:00]: ProfileIndex:8.50[00:00:00]: THREAD - started 'GAClient' (12864)[00:00:00]: HttpClient::ClientThread::Main()[00:00:00]: THREAD - started 'GAClient' (15524)[00:00:00]: Network tick rate: U=15(2), D=0[00:00:00]: HttpClient::ClientThread::Main()[00:00:00]: Network tick rate: U=15(2), D=0[00:00:00]: Authorized application C:\Users\Joe\Desktop\[www.mpc-g.com]DST140191\bin\dontstarve_steam.exe is enabled in the firewall.[00:00:00]: WindowsFirewall - Application already authorized[00:00:00]: could not load ping_cache[00:00:00]: OnLoadPermissionList: APP:Klei/DoNotStarveTogether/save/blocklist.txt (Failure)[00:00:00]: OnLoadPermissionList: APP:Klei/DoNotStarveTogether/save/adminlist.txt (Success)[00:00:00]: OnLoadUserIdList: APP:Klei/DoNotStarveTogether/save/whitelist.txt (Failure)[00:00:00]: Offline user name: OU_90071996842922670[00:00:00]: SteamID: 90071996842922670[00:00:00]: THREAD - started 'GAClient' (18156)[00:00:00]: HttpClient::ClientThread::Main()[00:00:00]: cGame::InitializeOnMainThread[00:00:00]: WindowManager::Initialize[00:00:00]: CreateWindow: Requesting 1360,768 - 5/6/5 - -1/-1/-1 - 0[00:00:00]: THREAD - started 'GAClient' (18364)[00:00:00]: HttpClient::ClientThread::Main()[00:00:00]: CreateEGLContext: 16 configs found[00:00:00]: 0: 8/8/8 - 0/ 0/ 0 - 0[00:00:00]: 1: 8/8/8 - 0/16/ 0 - 0[00:00:00]: 2: 8/8/8 - 0/24/ 0 - 0[00:00:00]: 3: 8/8/8 - 0/24/ 8 - 0[00:00:00]: 4: 5/5/5 - 0/ 0/ 0 - 0[00:00:00]: 5: 5/5/5 - 1/ 0/ 0 - 0[00:00:00]: 6: 5/5/5 - 0/16/ 0 - 0[00:00:00]: 7: 5/5/5 - 1/16/ 0 - 0[00:00:00]: 8: 5/5/5 - 0/24/ 0 - 0[00:00:00]: 9: 5/5/5 - 1/24/ 0 - 0[00:00:00]: 10: 5/5/5 - 0/24/ 8 - 0[00:00:00]: 11: 5/5/5 - 1/24/ 8 - 0[00:00:00]: 12: 8/8/8 - 8/ 0/ 0 - 0[00:00:00]: 13: 8/8/8 - 8/16/ 0 - 0[00:00:00]: 14: 8/8/8 - 8/24/ 0 - 0[00:00:00]: 15: 8/8/8 - 8/24/ 8 - 0[00:00:00]: WindowManager::SetFullscreen(0, 1360, 768, 60)[00:00:02]: Could not find - C:\Users\Joe\Desktop\[www.mpc-g.com]DST140191\data\scripts\controller.vdf[00:00:02]: Failed to initialize Steam controller[00:00:02]: GLInfo[00:00:02]: ~~~~~~[00:00:02]: GL_VENDOR: Google Inc.[00:00:02]: GL_RENDERER: ANGLE (Intel(R) HD Graphics Family)[00:00:02]: GL_VERSION: OpenGL ES 2.0 (ANGLE 1.0.0.2249)[00:00:02]: GL_SHADING_LANGUAGE_VERSION: OpenGL ES GLSL ES 1.00 (ANGLE 1.0.0.2249)[00:00:02]: THREAD - started 'WindowsInputManager' (14512)[00:00:02]: OpenGL extensions (19, 19):[00:00:02]: GL_ANGLE_depth_texture[00:00:02]: GL_ANGLE_framebuffer_blit[00:00:02]: GL_ANGLE_framebuffer_multisample[00:00:02]: GL_ANGLE_instanced_arrays[00:00:02]: GL_ANGLE_pack_reverse_row_order[00:00:02]: GL_ANGLE_texture_compression_dxt3[00:00:02]: GL_ANGLE_texture_compression_dxt5[00:00:02]: GL_ANGLE_texture_usage[00:00:02]: GL_ANGLE_translated_shader_source[00:00:02]: GL_EXT_read_format_bgra[00:00:02]: GL_EXT_robustness[00:00:02]: GL_EXT_texture_compression_dxt1[00:00:02]: GL_EXT_texture_format_BGRA8888[00:00:02]: GL_EXT_texture_storage[00:00:02]: GL_OES_get_program_binary[00:00:02]: GL_OES_packed_depth_stencil[00:00:02]: GL_OES_rgb8_rgba8[00:00:02]: GL_OES_standard_derivatives[00:00:02]: GL_OES_texture_npot[00:00:02]: GL_MAX_TEXTURE_SIZE = 8192[00:00:02]: GL_MAX_TEXTURE_IMAGE_UNITS = 16[00:00:02]: GL_MAX_RENDERBUFFER_SIZE = 8192[00:00:02]: GL_MAX_VIEWPORT_DIMS = 8192, 8192[00:00:02]: GL_MAX_VARYING_VECTORS = 10[00:00:02]: GL_MAX_VERTEX_ATTRIBS = 16[00:00:02]: GL_MAX_VERTEX_UNIFORM_VECTORS = 254[00:00:02]: GL_MAX_VERTEX_TEXTURE_IMAGE_UNITS = 4[00:00:02]: GL_MAX_FRAGMENT_UNIFORM_VECTORS = 221[00:00:02]: 4 compressed texture formats[00:00:02]: texture format 0x83f0[00:00:02]: texture format 0x83f1[00:00:02]: texture format 0x83f2[00:00:02]: texture format 0x83f3[00:00:02]: Renderer initialize: Okay[00:00:03]: AnimManager initialize: Okay[00:00:03]: Buffers initialize: Okay[00:00:03]: cDontStarveGame::DoGameSpecificInitialize()[00:00:03]: GameSpecific initialize: Okay[00:00:03]: cGame::StartPlaying[00:00:03]: LOADING LUA[00:00:03]: DoLuaFile scripts/main.lua[00:00:03]: DoLuaFile loading buffer scripts/main.lua[00:00:04]: scripts/main.lua(169,1) running main.lua [00:00:04]: loaded modindex [00:00:04]: ModIndex: Beginning normal load sequence. [00:00:04]: ModIndex:GetModsToLoad inserting moddir, Mark [00:00:04]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_Mark [00:00:04]: Loading mod: Mark Version:1.0 [00:00:04]: Mod: Mark Loading modworldgenmain.lua [00:00:04]: Mod: Mark Mod had no modworldgenmain.lua. Skipping. [00:00:04]: Mod: Mark Loading modmain.lua [00:00:05]: LOADING LUA SUCCESS[00:00:05]: PlayerDeaths loaded morgue 2991 [00:00:05]: loaded profile [00:00:05]: bloom_enabled true [00:00:05]: loaded saveindex [00:00:05]: OnFilesLoaded() [00:00:05]: OnUpdatePurchaseStateComplete [00:00:06]: Mod: Mark Registering prefabs [00:00:06]: Mod: Mark Registering prefab file: prefabs/mark [00:00:06]: Mod: Mark mark [00:00:06]: Mod: Mark Registering default mod prefab [00:00:06]: ../mods/Mark/images/saveslot_portraits/mark.tex is 120x104 but compressed textures must have power of 2 dimensions.[00:00:06]: ../mods/Mark/images/selectscreen_portraits/mark.tex is 188x284 but compressed textures must have power of 2 dimensions.[00:00:06]: ../mods/Mark/images/selectscreen_portraits/mark_silho.tex is 188x284 but compressed textures must have power of 2 dimensions.[00:00:06]: Load FE [00:00:07]: Load FE: done [00:00:07]: platform_motd table: 08D2E850 [00:00:07]: SimLuaProxy::QueryServer()[00:00:07]: SimLuaProxy::QueryServer()[00:00:07]: SimLuaProxy::QueryServer()[00:00:07]: ModIndex: Load sequence finished successfully. [00:00:07]: Reset() returning[00:00:09]: platform_motd table: 0C501270 [00:00:14]: Starting unauthenticated connection attempt for: 192.168.1.103:10999[00:00:14]: Server listing has no punchthrough address, connecting directly[00:00:14]: Connecting to 192.168.1.103:10999[00:00:14]: Connection request accepted to 192.168.1.103|10999 with GUID 562949957953890051[00:00:14]: Network external address discovered: 192.168.1.101|65457[00:00:14]: SendClientHandShakePacket: to 562949957953890051[00:00:14]: DeserializeHandShakeServerListing[00:00:14]: Network tick rate: U=10(3), D=15[00:00:14]: Version: 140191[00:00:14]: Begin Session: 023000440E989EC9[00:00:14]: Done Downloading Client Object Data[00:00:14]: DownloadMods and temp disable [00:00:14]: Does Mark v:1.0 exist? true [00:00:14]: We now have the required mods, enable them for server [00:00:14]: Temp Enabling Mark [00:00:14]: ModIndex:SetTempModConfigData [00:00:14]: Setting temp mod config for mod Mark [00:00:14]: Mods are setup for server, save the mod index and proceed. [00:00:14]: [00:00:14]: Downloading [0] From: server_temp[00:00:14]: Download complete[0] Files: 0 Size: 0[00:00:14]: unloading prefabs for mod MOD_Mark [00:00:14]: Collecting garbage...[00:00:14]: lua_gc took 0.02 seconds[00:00:14]: ~NetworkLuaProxy()[00:00:14]: ~SimLuaProxy()[00:00:14]: lua_close took 0.03 seconds[00:00:14]: ReleaseAll[00:00:14]: ReleaseAll Finished[00:00:14]: cGame::StartPlaying[00:00:14]: LOADING LUA[00:00:14]: DoLuaFile scripts/main.lua[00:00:14]: DoLuaFile loading buffer scripts/main.lua[00:00:15]: scripts/main.lua(169,1) running main.lua [00:00:15]: loaded modindex [00:00:15]: ModIndex: Beginning normal load sequence. [00:00:15]: ModIndex:GetModsToLoad inserting moddir, Mark [00:00:15]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_Mark [00:00:15]: Loading mod: Mark Version:1.0 [00:00:15]: Mod: Mark Loading modworldgenmain.lua [00:00:15]: Mod: Mark Mod had no modworldgenmain.lua. Skipping. [00:00:15]: Mod: Mark Loading modmain.lua [00:00:15]: LOADING LUA SUCCESS[00:00:15]: PlayerDeaths loaded morgue 2991 [00:00:15]: loaded profile [00:00:15]: bloom_enabled true [00:00:15]: loaded saveindex [00:00:15]: OnFilesLoaded() [00:00:15]: OnUpdatePurchaseStateComplete [00:00:15]: Unload FE [00:00:15]: Unload FE done [00:00:15]: Mod: Mark Registering prefabs [00:00:15]: Mod: Mark Registering prefab file: prefabs/mark [00:00:15]: Mod: Mark mark [00:00:15]: Mod: Mark Registering default mod prefab [00:00:16]: ../mods/Mark/images/saveslot_portraits/mark.tex is 120x104 but compressed textures must have power of 2 dimensions.[00:00:16]: ../mods/Mark/images/selectscreen_portraits/mark.tex is 188x284 but compressed textures must have power of 2 dimensions.[00:00:16]: ../mods/Mark/images/selectscreen_portraits/mark_silho.tex is 188x284 but compressed textures must have power of 2 dimensions.[00:00:16]: LOAD BE [00:00:17]: Could not preload undefined prefab 0x4058bc0 (molehat)[00:00:18]: LOAD BE: done [00:00:18]: Deserialize world session from client_temp/server_save [00:00:18]: Save file is at version 1 [00:00:19]: MiniMapComponent::AddAtlas( minimap/minimap_data.xml )[00:00:19]: MiniMapComponent::AddAtlas( ../mods/Mark/images/map_icons/mark.xml )[00:00:19]: Loading Nav Grid [00:00:19]: setting summerlength 15 [00:00:19]: setting elapseddaysinseason 10 [00:00:19]: setting isfullmoon false [00:00:19]: setting moisture 2235.9453125 [00:00:19]: setting springlength 20 [00:00:19]: setting moonphase threequarter [00:00:19]: setting precipitationrate 0.68140202760696 [00:00:19]: setting iswet true [00:00:19]: setting winterlength 15 [00:00:19]: setting iswinter false [00:00:19]: setting issummer false [00:00:19]: setting moistureceil 5254.9428710938 [00:00:19]: setting isday true [00:00:19]: setting wetness 100 [00:00:19]: setting isnight false [00:00:19]: setting isdusk false [00:00:19]: setting isspring true [00:00:19]: setting isautumn false [00:00:19]: setting issnowing false [00:00:19]: setting snowlevel 0 [00:00:19]: setting issnowcovered false [00:00:19]: setting autumnlength 20 [00:00:19]: setting phase day [00:00:19]: setting timeinphase 0.44807934231228 [00:00:19]: setting precipitation rain [00:00:19]: setting cycles 10 [00:00:19]: setting time 0.16802975336711 [00:00:19]: setting remainingdaysinseason 10 [00:00:19]: setting israining true [00:00:19]: setting season spring [00:00:19]: setting pop 1 [00:00:19]: setting temperature 47.490122706353 [00:00:19]: Reconstructing topology [00:00:19]: ...Sorting points [00:00:19]: ...Sorting edges [00:00:19]: ...Connecting nodes [00:00:19]: ...Validating connections [00:00:19]: ...Housekeeping [00:00:19]: ...Done! [00:00:19]: ModIndex: Load sequence finished successfully. [00:00:19]: Reset() returning[00:00:20]: Attempting to send resume request[00:00:21]: ReceiveResumeNotification[00:00:21]: Deleting user minimap from session/023000440E989EC9/OU_90071996842922670_/minimap[00:00:21]: Deleting user session from session/023000440E989EC9/OU_90071996842922670_/0000000001
  4. My custom character was made with the "Extended Sample Character" template mod, and I noticed that the character was actually smaller than regular characters. Is there any quick fixes that I could do? Thanks and any help is much appreciated! ~Kick
  5. That can't be it, you see I also sent it to a different computer and installed it myself, it worked fine until I hit play to select a world and it just crashed, it doesn't make sense to me because it works fine on my computer and all I do is zip it and send it. Im thinking since it is just for a few of my close friends I may be able to just transfer it via flash drive and see if that helps. Ill keep you posted
  6. I've been working solo on creating a mod consisting of 3 characters, I only have one character finished and it works perfectly on my computer, but when I zip it and send it to my friend, they un-zip it and put it in their mod folder, but the character won't work, it just crashed their game. If anyone has any advice or any idea what's going wrong I'd appreciate it, if need be I can upload the ZIP file. ~Kick
  7. Okay that's fair, anyway, thanks for it, it's helping me a lot with my mod.
  8. If it isnt too much trouble, could you maybe go into a bit more detail with the eqippable hand item and how to go about customizing it, and make a ground image for it? And it is sort of broken, in terms of name and descriptions, BUT i have a quick fix if you want to replace the current file (or not, maybe you meant to not add the name?) anyway, add this to modmain.lua GLOBAL.STRINGS.NAMES.NAME_OF_ITEM = "Name of item"GLOBAL.STRINGS.CHARACTERS.GENERIC.DESCRIBE.NAME_OF_ITEM = "What your character says on examine."GLOBAL.STRINGS.RECIPE_DESC.NAME_OF_ITEM = "Desc that shows in crafting menu."
  9. Okay, I'll get on it, again thanks for the help guys. I'll let you know the results EDIT: Also, just in case someone wants to give me some real-time assistance, my skype name is kickdevil, if you try to add me make sure you tell me your from Klei, else I won't accept
  10. It fixed the MISSING NAME thing, but i wish i could say the same for the invisible image. I'm gonna try to messs around a bit more with other mods to see if i can find out what the problem is, but hey you fixed one problem that i couldn't, so thanks a bunch
  11. Here is the full topic- I’ve been trying to make custom items for a mod that I plan to privately use between my friends and I, but I have ran into several problems. I am using a ‘template’ which is a wand mod, but I think it’s outdated. What I’m trying to do is make a phone for one character, the phone restored sanity and produces the same light as a ghost when equipped, and a game controller that restores a little more sanity than the phone, but produces no light. I’ve had problems like… -Invisible ground image -Invisible image when held -Game crashes -Missing name Etc. I have followed several tutorials to a T but I still cannot get these to work. I also would like to have each item have a equip time, or decay time of 2 in game days. I’ll leave the files in the post, I’m not asking for someone to just fix it and post it, as great as that would be I need to learn to do this myself, I would appreciate it if someone would walk me through what I’m doing wrong or point me to an up-to-date tutorial, because I honestly have read through several and am still completely clueless. Thank you very much, ~Kick Items.zip
  12. Sorry, i planned on adding more but i accidentally somehow submited before i finished, i was going to upload the files and give a bit more details, ill do so as soon as possible, and thanks for your help
  13. I am trying to create a mod for private use, that match my custom characters, the characters work fine but the items are broken. What I'm trying to accomplish is one item is a game controller, an equip-able item that restores sanity for one character, and a phone, an equip-able item that restores a little less sanity, but produces the same amount of light as a ghost when equipped. I've ran into several problems, I'm using an example wand mod, which I believe is outdated, these problems include: -No texture for when equipped -No texture when dropped -No name (MISSING NAME) -DSDFS