maxiu

  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About maxiu

  • Rank
    Junior Member

Badges

Don't Starve Together
  • Contributor
Oxygen Not Included
  • Alpha Contributor

Recent Profile Visitors

292 profile views
  1. Hello, I just configured my dedicated server with steamcmd, however the ping in the server browser appears as '???' which lands the server on the bottom of the list and unlikely anyone will join. Connecting works fine, the ping is below 30. I forwarded a range of ports 10995-11002 for all protocols. cluster.ini https://pastebin.com/5PZKxXNZ Master server.ini https://pastebin.com/qnx0rrFY Cave server.ini https://pastebin.com/pjjzmw15 logfile: https://pastebin.com/e0BpXK0e dontstarve_dedicated_server_nullrenderer.exe is added to Windows Firewall as an exception with all ports allowed for inbound connections and I'm starting the server as an administrator. Is there something I'm missing? Perhaps a different port is used for pinging (other ports are forwarded to other machines with ping flood protection).
  2. Hi, I removed the save folder next to the settings.ini and wolrdgenoverride.lua, started the server and it worked like a charm. Shame it doesn't say anywhere this is necessary and I had to guess.
  3. No as I said in my previous post the log doesn't even mention trying to do anything with the file.
  4. Hi, I'm trying to generate a custom world on a dedicated server but keep failing to do so. I have worldgenoverride.lua file in my C:\Users\$username$\Documents\Klei\DoNotStarveTogether folder next to the settings.ini. The contents are copy-pasted directly from the first post (first quote) but they have no effect whatsoever on the world generated, moreover the log file doesn't even mention worldgenoverride.lua no errors or warnings, nothing. This has me very confused, is there something I'm missing?