teampatrikCZ1

  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About teampatrikCZ1

  • Rank
    Junior Member

Recent Profile Visitors

375 profile views
  1. Fps drops / Fps not 60(120) / crashes

    Except this happens in RoG, Vanilla and shipwrecked. Also, when are you going to fix these issues ? I have waited almost 2 years for an aswer to my orginal post. Imagine. waiting 2 yours for someone to fix a problem and not being able to enjoy your favourite game.
  2. Fps drops / Fps not 60(120) / crashes

    all the time, no purticular location.
  3. Fps drops / Fps not 60(120) / crashes

    It did nothing, nothing worked. It was just a huge waste of time but thx anyway I guess.
  4. Fps drops / Fps not 60(120) / crashes

    I will definitely try it and tell you the results, thank you.
  5. Fps drops / Fps not 60(120) / crashes

    Yeah this problem does occur in DST, can you read ? Did I say that this bug doesn't occur in DST ?? Why would I post it here if the problem doesn't also occur in DST ?????
  6. Hi, I have a problem with my game. My game should run smoothly on 60fps but it doesn't, I sometimes have massive fps drops and my fps is below 60, it only stays at 50-55. I have a gaming laptop with these specs : CPU : Intel Core i7 7700HQ @ 2.80GHz RAM : 16,0GB Single-Channel Unknown @ 1198MHz (17-17-17-39) Motherboard : Micro-Star International Co. Ltd. MS-1799 (U3E1) Graphics : Generic PnP Monitor (1920x1080@120Hz) ntel HD Graphics 630 (MSI) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (MSI) ForceWare version: 397.64 SLI Disabled This problem does also occurs in DST, vanilla, Hamlet and RoG. Please help. This problem is very annoying and makes the game not enjoyable. I do no use mods. I have tried everything that's on the internet about this problem and I have yet to find the solution. I also varyfied the game cache like 25 times. This is my fourth attempt at making the devs/admins/mods look at my problem. It has been more than a half of a year since my first post. log.txt
  7. Hi, I have a problem with my game. My game should run smoothly on 60fps but it doesn't, I sometimes have massive fps drops and my fps is below 60, it only stays at 50-55. I have a gaming laptop with these specs : CPU : Intel Core i7 7700HQ @ 2.80GHz RAM : 16,0GB Single-Channel Unknown @ 1198MHz (17-17-17-39) Motherboard : Micro-Star International Co. Ltd. MS-1799 (U3E1) Graphics : Generic PnP Monitor (1920x1080@120Hz) ntel HD Graphics 630 (MSI) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (MSI) ForceWare version: 397.64 SLI Disabled This problem does also occurs in DST, vanilla, shipwrecked and RoG. Please help. This problem is very annoying and makes the game not enjoyable. I do no use mods. I have tried everything that's on the internet about this problem and I have yet to find the solution. I also varyfied the game cache like 25 times. This is my fourth attempt at making the devs/admins/mods look at my problem. It has been more than a half of a year since my first post. log.txt
  8. Hi, I have a problem with my game. My game should run smoothly on 60fps but it doesn't, I sometimes have massive fps drops and my fps is below 60, it only stays at 50-55. I have a gaming laptop with these specs : CPU : Intel Core i7 7700HQ @ 2.80GHz RAM : 16,0GB Single-Channel Unknown @ 1198MHz (17-17-17-39) Motherboard : Micro-Star International Co. Ltd. MS-1799 (U3E1) Graphics : Generic PnP Monitor (1920x1080@120Hz) ntel HD Graphics 630 (MSI) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (MSI) ForceWare version: 397.64 SLI Disabled This problem does also occurs in vanilla, shipwrecked, hamlet and RoG. Please help. This problem is very annoying and makes the game not enjoyable. I do no use mods. I have tried everything that's on the internet about this problem and I have yet to find the solution. I also varyfied the game cache like 25 times. This is my fourth attempt at making the devs/admins/mods look at my problem. It has been more than a half of a year since my first post. log.txt
  9. Hi, I have a problem with my game.My game should run smoothly on 60fps but it doesn't I sometimes have massive fps drops and my fps is below 60 it only stays at 50-55. I have a gaming laptop with these specs : CPU : Intel Core i7 7700HQ @ 2.80GHz RAM : 16,0GB Single-Channel Unknown @ 1198MHz (17-17-17-39) Motherboard : Micro-Star International Co. Ltd. MS-1799 (U3E1) Graphics : Generic PnP Monitor (1920x1080@120Hz) ntel HD Graphics 630 (MSI) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (MSI) ForceWare version: 397.64 SLI Disabled This problem does also occurs in DST ! Please help. This problem is very annoying and makes the game not enjoyable. Also I use no mods. I have tried everything that's on the internet about this problem and I have yet to find the solution. I also varyfied the game cache like 25 times. log.txt
  10. So my character progress just got deleted/reseted ... I don't know how but after a crash (with no error message) my character progress was reset. This has to the biggest F_ck up. Now I have to unlock every-single character again.
  11. RoG and Shipwrecked

    Yes i just noticed, thank you so much, sadly this update didn't came this morning but night . we live in diffrent time zones so for me it came out tonight. but anyway thank you .
  12. RoG and Shipwrecked

  13. RoG and Shipwrecked

    So i found this crash/bug while i was playing on a RoG world that was compatible with Shipwrecked and i was on day 50 and i wanted to improve my base with some good-lookin floors. So i crafted a pitchfork and i tried to dig up a piece of turf with it and the next thing i see is a ... crash screen . for no reason so i tried another world that WAS NOT Shipwrecked compatible and i tried to dig up a piece of turf and it worked no crashes nothing it worked pefrectly fine. same with Shipwrecked world i tried to dig up a tufr and it worked no problems here's the crash screen please FIX THIS KLEI.thank you.