alex03940134

  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alex03940134

  • Rank
    Junior Member
...
  1. Aaaaaand the problem has fixed itself without any changes from me: dupes are now relieving the backpressure.
  2. tl;dr Oil Well was working just fine for a hundred cycles or so, then got stuck at 100% backpressure I put an Oil Well on a Reservoir that was under a few tiles of existing oil in the oil biome, and confirmed one or two backpressure relief cycles worked (ie, natural gas and a bit of steam were coming out), and then left it to run for a while while the natural gas built up. A long time later, my oil biome was half full of steam (and only traces of natural gas) from the Oil Well being at 100% backpressure for I-don't-know-how-long, and doing nothing but vaporizing water. I thought the amount of oil surrounding the Well was the problem, so I created an empty space around the Oil Well, but my dupes still would not relieve the backpressure, no matter what the %-setting on the Well was. Rebuilding the Oil Well with different materials/%-thresholds doesn't fix it. Restarting the save, the game, and my computer doesn't fix it. The only workaround I have is to deconstruct the Oil Well and build a new one, wait for the backpressure to build to 100%, and then rebuild the Well again. - Dupes can path to the Well - The Well has mesh tiles under it and ~300g air pressure all around - Standard game with no mods or anything strange - This map seed is amazing and I would hate to just abandon it Save file and dxdiag included, output_log.txt hasn't been modified since November of last year so I left it out.