Nick777

  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Downloads

Klei Bug Tracker

Game Updates

Hot Lava Bug Reporter

Everything posted by Nick777

  1. Game Runs, but Screen stuck on Loading

    This happens to me sometimes if I alt-tab while loading.
  2. I'm getting the same problem, I have a regular container for my dupes to fill up and next to it is the fish feeder and it won't transfer the algae. >> EDIT >> After watching a dupe load the feeder I found it is loaded at the base tile. I assumed the feeder would be loaded from the top like a real feeder would be. I moved a tile blocking line of sight to the base tile and the auto-sweeper engaged. Yay! Looking at the OP's posted image, his right feeder's base tile is not in range of the sweeper.
  3. I have a problem where my dupes sometimes dig into areas that I have cancelled dig orders on. If I first mark a section to dig and then place building over it, like a manual airlock for instance, and then cancel the building of the airlock, it does not cancel the digging of where the airlock would be. If I do this in an area that I cannot yet dig I can see the error about to occur because it leaves the miners hat symbol on the tiles. Even if I then mark the area to dig, and then cancel it I cannot get rid of the dig symbols and sure enough my dupes will try to dig it when they get the chance. I just want to say I rather love playing this game and I am an excellent software developer and I have used Unity3d extensively but before Unity3d I was a C++ wizard, which I think you probably use since you are doing this on Unreal Engine? If you are in need of a programmer please hire me and I can help you with some issues, *cough* pipes, dupes not reprioritizing tasks after being issued a move command, bioscan doors being one sided and placed backwards. I'm not submitting any files because I am too lazy and I think it is pretty evident what is happening based on the description I gave you.