Katsunari

  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Downloads

Klei Bug Tracker

Game Updates

Hot Lava Bug Reporter

Everything posted by Katsunari

  1. If his cal is 0 he will eat all until reach 48,000kcal if I remember correctly after that he will follow his daily cal consumption.
  2. Beside Solid-fuel-thruster seem to decrease travel distance instead of increasing it.
  3. Or adding auto unassign when rocket land / ability to use automation for assignment.
  4. They seem to teleport to other side off map when entering world border from other side. It happen to me too. I feel like this is not issue and feel realistic enough because asteroid are round, right?
  5. Same here it occur when output pipe broke then all excess coolant will be trapped. dupe still continue to operate even output pipe is broken causing hot coolant to built up.
  6. overall is not that much noticeable but for some recipe like robo-miner is a bit blur but still isn't that much issue for me. And I don't mind graphic things at all. Just be playable is fine enough but thanks for having a look Edit : I feel like It was fixed with resolution bug many versions ago but maybe it was my display that have problem cause in picture was clear-to-almost unnoticeable.
  7. Yeah, because Algae Terrarium will generate O2 which will push H2O occupied tile upward causing weird movement of liquid. Edit : Also generated O2 will rise up just air bubble in real life float up will cause a hole looking thing in liquid body.
  8. Building that broke usually leak non-solid resource contents and it also leak wrong element state/type of material being put in. Sorry, if I'm wrong. Edit : Also I mention that Isn't pipe that break not Thermal Aquatuner so it leak water and then it become steam?
  9. I'm using Mac too, having the same issue the graphic I see on have screen is a bit blur while menus and icon were ok, seem to be that mac didn't fully support gaming graphic at all(I've found this issue on every games i play which run on Unity Engine).
  10. I just miss spelled "Shove mole" from "Shove vole" ,hehe ..
  11. Seem to be a bug that water will not be rendered on air flow tile. Maybe try the same thing on other tile?
  12. I play on OSX so i cannot use debug to fix anything.
  13. By uncovering surface area and wait until shove mole lay an egg while they are buried in to a solid block will cause an error. see attached save file >> Abyss Cycle 225.sav cause : probably from shove trying to lay egg on solid tile.
  14. Same here got the same error happen every time at the exactly same time of cycle with shove mole issue.
  15. Nope it's because Shove mole try to lay egg while buried