EriolH

  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EriolH

  • Rank
    Junior Member
...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
  1. When I start, load, or resume a new world, the game crashes. When i clicked on more info, it shows me a bunch of texts indicating a missing biome called Chasm. With that, I cannot play my old save files nor I cannot create a new world or load my other previous worlds. Here is the string of texts: Assert failed: subworlds/barren/LargeChasmStart (subworld) referenced a missing biome named biomes/Forest/Chasm at UnityEngine.Debug.LogError (System.Object message) [0x00000] in <b8388ffefd6046f8a7b4080349da72eb>:0 at Debug.LogError (System.Object obj) [0x00000] in <f30d3c85d1f64155aa0dc6c7adb0d1eb>:0 at Debug.Assert (System.Boolean condition, System.Object message) [0x00000] in <f30d3c85d1f64155aa0dc6c7adb0d1eb>:0 at DebugUtil.Assert (System.Boolean test, System.String message0, System.String message1, System.String message2) [0x00000] in <f30d3c85d1f64155aa0dc6c7adb0d1eb>:0 at ProcGen.SettingsCache.LoadSubworlds (System.Collections.Generic.List`1[T] subworlds, System.Collections.Generic.List`1[T] errors) [0x00000] in <f30d3c85d1f64155aa0dc6c7adb0d1eb>:0 at ProcGen.SettingsCache.LoadFiles (System.Collections.Generic.List`1[T] errors) [0x00000] in <f30d3c85d1f64155aa0dc6c7adb0d1eb>:0 at ProcGenGame.WorldGen.LoadSettings () [0x00000] in <1c58b1f98f5849baa9083bfd5185b144>:0 at LoadScreen.OnActivate () [0x00000] in <1c58b1f98f5849baa9083bfd5185b144>:0 at KScreen.Activate () [0x00000] in <f30d3c85d1f64155aa0dc6c7adb0d1eb>:0 at MainMenu.LoadGame () [0x00000] in <1c58b1f98f5849baa9083bfd5185b144>:0 at KButton.SignalClick (KKeyCode btn) [0x00000] in <f30d3c85d1f64155aa0dc6c7adb0d1eb>:0 at KButton.OnPointerClick (UnityEngine.EventSystems.PointerEventData eventData) [0x00000] in <f30d3c85d1f64155aa0dc6c7adb0d1eb>:0 at UnityEngine.EventSystems.ExecuteEvents.Execute (UnityEngine.EventSystems.IPointerClickHandler handler, UnityEngine.EventSystems.BaseEventData eventData) [0x00000] in <244a00f5d3d449fb9bf6fb0440c8f51a>:0 at UnityEngine.EventSystems.ExecuteEvents.Execute[T] (UnityEngine.GameObject target, UnityEngine.EventSystems.BaseEventData eventData, UnityEngine.EventSystems.ExecuteEvents+EventFunction`1[T1] functor) [0x00000] in <244a00f5d3d449fb9bf6fb0440c8f51a>:0 at UnityEngine.EventSystems.StandaloneInputModule.ReleaseMouse (UnityEngine.EventSystems.PointerEventData pointerEvent, UnityEngine.GameObject currentOverGo) [0x00000] in <244a00f5d3d449fb9bf6fb0440c8f51a>:0 at UnityEngine.EventSystems.StandaloneInputModule.ProcessMousePress (UnityEngine.EventSystems.PointerInputModule+MouseButtonEventData data) [0x00000] in <244a00f5d3d449fb9bf6fb0440c8f51a>:0 at UnityEngine.EventSystems.StandaloneInputModule.ProcessMouseEvent (System.Int32 id) [0x00000] in <244a00f5d3d449fb9bf6fb0440c8f51a>:0 at UnityEngine.EventSystems.StandaloneInputModule.ProcessMouseEvent () [0x00000] in <244a00f5d3d449fb9bf6fb0440c8f51a>:0 at UnityEngine.EventSystems.StandaloneInputModule.Process () [0x00000] in <244a00f5d3d449fb9bf6fb0440c8f51a>:0 at UnityEngine.EventSystems.EventSystem.Update () [0x00000] in <244a00f5d3d449fb9bf6fb0440c8f51a>:0 Hope this helps! PS: This is first time reporting a bug, so I don't know what files to send. Please let me know if you need such files. Thank you.