Sign in to follow this  

Printing Pod stops working after building a porta pod without activation


bigguyicecream
  • Branch: Preview Branch Version: Windows Dupe

I built a porta pod in an asteroid I teleported a duplicant to, I didn't activate the porta pod but the portal at my original planet stopped working.


Steps to Reproduce

Go to another asteroid, I teleported and then build a porta pod.

Sign in to follow this  


User Feedback


It does not ultimately stop, it's just not printing as long as the porta-pod is not activated. So the countdown goes on and when it reaches 0 seconds, it simply resets to 3 cycles instead of givinga blueprint selection. As soon as you activate the porta-pod, it is able to print again, but you won't get those missed printouts back, no matter how bad you need them at this point where you just spli your colony into two.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I have this issue as well.  I have two Porta-Pods built.  One is activated and another is not.  If I don't have the resources to send a Duplicant to either deconstruct or activate this Porta-Pod I'll never get another Blueprint?  Is this working as intended or is it a bug?  It sure seems like a bug.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now