Sign in to follow this  

Wheezeworts not cooling properly.


Deustodo
  • Branch: Preview Branch Version: Windows Pending

Before, 4 wheeworts would be able to handle the heat generated from an electrolyzer set up easily, often needing automation to shut them down.
Now, however, 5 wheezeworts simply cannot keep up with the same setup, maybe the game is still considering them as wild even though they are planted and fertilized.

1.thumb.png.c3167be05b982d2064083c73862ff701.png

Saltos.sav


Steps to Reproduce
plant a wheezewort, and check the about of cooling it provides

Status: Pending

This issue has not been confirmed by a developer yet.


  • Like 2
  Report Bug
Sign in to follow this  


User Feedback


.... ....

It's the phosphorite in the tiles which is the issue. Wheezeworts have to cool down 46.2 kg of phosphorite per tile as well.

Imo domesticated wheezeworts are just not worth it in the update.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

Just tested it with cold vs hot phosphorite and still same cooling. The problem seems to be that domestic wheeze worts only pull 250g/s instead of the 1000g/s. Images at http://tiny.cc/mwg08y

Edited by Ryuuigarashi
Spelling

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now