Sign in to follow this  

Tile Blueprint Graphical Overlay stays.


deafro5
  • Branch: Live Branch Version: Windows Pending

After building an airflow tile over normal base tiles, the "white ghost/blueprint" graphics stayed after building. Originally, the task never completed. however, after canceling the task and re-tasking, the order was complete, however the ghost/blueprint still remained. I made a short highlight cutting out the boring parts. See following link

https://www.twitch.tv/videos/414426772

The problem seemed to have fixed itself after a restart of the save.


Steps to Reproduce
my guess. my not be reproducable. 1. Set deconstruct task on a given tile. 2. Select airflow tile, and create a build task over the tile you set to deconstruct. 3. Observe tile seems to never get built.

Status: Pending

This issue has not been confirmed by a developer yet.


  Report Bug
Sign in to follow this  


User Feedback


....

I confirm the steps to reproduce this bug.

I also have encounter it.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

Nice catch. Not sure on the exact steps to reproduce but I have seen it with dig commands as well. Well, similar. I think if you place a dig command and then place a building command on top, it doesn't overwrite the original dig command properly (placing a building command in dirt will normally place a dig AND build command) and it says "dig unreachable" so it's never dug to start the build. Something like that anyways.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now