Sign in to follow this  

Steam turbine & Engie tune up


Mantak
  • Branch: Live Branch Version: Windows Fixed

Steam turbine simply ignore engie tune up buff. This bug is beeing reported many time : 

 

 

 

 

Maybe now is time to fix it, or maybe not? 


Steps to Reproduce
Build a steam turbine (in debug mode), use engie tune up on it. Run steam turbine one cycle. Look in game report how many watts turbine created. Now deconstruct & construct steam turbine (without engie tune up). Run it for one cycle. Look at report. Numbers are SAME as in previous try.

Status: Fixed

This issue has been fixed in either a future version or updated in a previous version.


  Report Bug
Sign in to follow this  


User Feedback


A developer has marked this issue as fixed. This means that the issue has been addressed in the current development build and will likely be in the next update.
....

I just tried this in sandbox on isolated power circuits to see if it was just a display bug, nope, batteries charged at the same rate for tuned up and non-tuned turbines, even with steam way above the temp for max power

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

Changed Status to Fixed

Next patch will contain a fix for this issue. Thanks for the report and for gathering together the old bugs!!

  • Thanks 1

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now