Sign in to follow this  

Sauna won't work if there's no steam in pipes


OxCD
  • Branch: Live Branch Version: Windows Fixed

Hi

 

Those Sauna chamber won't work. It says "missing requirement - empty pipes".

But there's already 50kg steam inside. And a use needs 25kg.

Of course my pipe has been emptied, by my automation system as I don't want the steam to get colder.

By the way, Saunas are full, and that's what my automation system's checking before to turn off the steam pump-in.

image.thumb.png.648d9e6f069f55a37daa206cf5f15cce.png

image.thumb.png.8fab593b73e4157b0b7e803fef94d334.png

image.thumb.png.cd9feabb0d1a4c805b6c4351f0a579f8.png

image.thumb.png.7139c7e67ed3c0b4f4c1dbed483ae3a2.png

Thanks

Regards


Steps to Reproduce

Try to make working steam chamber completely filled-in, but with no steam anymore into the conduit.

 

OxCD's Cocoon.sav

  • Like 1
Sign in to follow this  


User Feedback


A developer has marked this issue as fixed. This means that the issue has been addressed in the current development build and will likely be in the next update.

Changed Status to Fixed

Sauna no longer gives the "empty pipe" status and will operate if there is enough steam in storage. This will be fixed in the next patch.

  • Thanks 2

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now