Sign in to follow this  

Tar Extractor fuel gauge glitch


Mday
  • Version: PC/MAC/Linux Can't Reproduce

It works normally at first. Then I refuel it with some twigs, looks normal. After that I refueled it with a Tar. Even since then it has been running nonstop, and the fuel gauge is always full.


Steps to Reproduce
Unsure

Status: Can't Reproduce

We need more information for this issue. Additional information would be appreciated.


  Report Bug
Sign in to follow this  


User Feedback


....

I have this issue as well, however for me the gauge looks empty but the extractor keeps on running. I believe for me the triggering event was restarting the game and opening a save file, when I initially built them they ran out normally.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....

I was not able to reproduce this problem. Though I did see the potential for a problem if the extractor ran out of fuel while playing the tar spit animation. It would look like it was still on when it wasn't. The same could happen if you hit it while it was working, it would look like it wasn't on when it was. I fixed those issues.

But the fuel gauge would still read properly as far as I can see.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now