no sign of Flotsam


mzajy
  • Version: Console Pending

Hi,

so after I merged my new SW with my old RoG.. I spend almost 50days looking for Flotsam, so I can build the seaworthy, but there are none offshore or near the shore! am i missing something? because according to wiki you just need Fishing Rod.


Steps to Reproduce
I spend 5 days at the shore, and 45days walking near the sea, sadly nothing happened.

Status: Pending

This issue has not been confirmed by a developer yet.


  Report Bug


User Feedback


.... ....
On ١‏/١١‏/١٤٣٧ هـ at 4:14 AM, BUTTERSKY11 said:

it can appear near any shore and can you merge a old ROG world 

Yeah you right! but I spend more than 75 days looking for it, i guess my game was glitched! because after I re-log and join again I found the boat near the shore!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
.... ....

I'm also having this issue. I'm past 150 days in my default world RoG + SW game, it's springtime and there's been tons of rain, and I've lapped the entire continent literally 4 times and not found a single flotsam spawn. What can I do to help troubleshoot this? Do you need me to upload my savegame, specs, etc.? Let me know.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....
On 11/9/2016 at 9:35 PM, DarekBrowarek said:

Bump

I can't find any flotsam besides those initial that spawn near Wolly's boat. Relog and reinstall doesn't help.

 

On 11/17/2016 at 5:59 AM, Xavven said:

I'm also having this issue. I'm past 150 days in my default world RoG + SW game, it's springtime and there's been tons of rain, and I've lapped the entire continent literally 4 times and not found a single flotsam spawn. What can I do to help troubleshoot this? Do you need me to upload my savegame, specs, etc.? Let me know.

YES, unfortunately you'll found only Wolly's boat. it's absolutely a bug, because i'm now near 1500 and almsot every spring I spend near shores and no single of any flotsam spawn. NOT one NOT two, NOTHING. This post has been here around now 4 months and yet no response from the developers. =(

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
....


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now