Sign in to follow this  

20 or less FPS at all times


Ishkabibbles
  • Pending

Before when playing this game i would average 60 fps and it would rarely if ever drop below that. Today on first launch when getting the game again to try to pick it up and play i'm now sitting around 10-20 fps in menu and ingame dropping as low as 5 fps for seemingly no reason. I've tried to adjust the few graphical settings available in the options and none help remedy the situation whatsoever. I've already removed all the mods from my game, re-installed the game (removing through steam, then manually deleteing any leftover files), then reinstalling and nothing. GPU drivers are up to date and my specs are good enough to run GTA5 nearly maxed with 60 fps steady.

I'm seeing a lot of this as an ongoing issue. Hopefully you can shed some light on the situation as i'd love to play your game, but in it's current state that's literally impossible. Two of the three files requested are attached, i don't have any files with a MDMP extension

DxDiag.txt


Steps to Reproduce
Start the game.
Sign in to follow this  


User Feedback


....

After noticing that you've asked this of almost every person that has this issue as the first step i've included a profile.json after running TheSim:Profile(1) on the menu during the lag (It never stops lagging so that wasn't hard)

profile.json

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now