Ipsquiggle

Space Industry Upgrade Available Now! - [Game Update] - 290148

Recommended Posts

Sasza22    2,220
25 minutes ago, tzionut said:

it was upgraded... to several planets.. not the second planet in the 10000 range

For me it was. I got 2 planets in the 10 000 range. Note i didn`t play the preview just the live versions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mariilyn    288

I can confirm that my space industry map generated during the preview currently have only one planet in the 10 000 km range but my old colony created before the space industry update have two (Both had a telescope before updating).

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
paNdre    3

I think I found a bug: after you build the telescope and research a stellar object, the telescope turns idle. Even if you select another object it's still idle. It is necessary to destroy it and build another. That's the only way it will research another object. I tested by enabling only research in a tenured scients, and he wouldn't go to the telescope to research.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sasza22    2,220
5 hours ago, paNdre said:

I think I found a bug: after you build the telescope and research a stellar object, the telescope turns idle. Even if you select another object it's still idle. It is necessary to destroy it and build another. That's the only way it will research another object. I tested by enabling only research in a tenured scients, and he wouldn't go to the telescope to research.

You already reported it. Another way is saving and loading the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzionut    252

1 more bugs already reported... the feeder doesn't accept sedimentary rock for feed the hatch. And a suggestion to put shove vole as creatures in other planets....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sasza22    2,220
7 minutes ago, Elendiar said:

Is this update fully compatible with the previous one? Or do you need to start a new game?

It is but you won`t get shove voles unless you bring some from space. Everything else should work fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzionut    252
Quote

you bring some from space

This doesn't work. No shove vole on any planet, at least on my asteroid star map. I will analyze all the planets (whit rockets and maybe...but i am pessimistic about it)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Caochu    602
9 hours ago, tzionut said:

1 more bugs already reported... the feeder doesn't accept sedimentary rock for feed the hatch. And a suggestion to put shove vole as creatures in other planets....

Are you sure ? I began a new asteroid for this update, and I can put sedimentary into the critter feeder for my hatch.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzionut    252
Quote

Are you sure ? I began a new asteroid for this update, and I can put sedimentary into the critter feeder for my hatch.

Look in the spoilers.....The only difference is i feed only hatch

Spoiler

image.thumb.png.d57a1af701e8faa3f5b23903fde98fea.png

image.thumb.png.f7c7c7d18664359fa19a5b08b6f7a2fb.png

image.thumb.png.2f47ffb8f7bbd469bbcb4a34d9931277.png

image.thumb.png.137e7f089cac931792716af5d56ff519.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Caochu    602

Yes, I did feed only hatches too. I would recommand you to desactivate the Manual Use that causes a lot of unecessary trouble. Also, I'm not sure at all, but maybe does the conveyor receptacle block the reach of the sweeper. Apart that, I don't see problems (are you sure that you check Sedimentary Rock into the feeder ?)

Edited by Caochu

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzionut    252
Quote

you check Sedimentary Rock into the feeder

Hatch eat sedimentary rock, feeder feed only hatch...i change whit sandstone and now works just fine. The problem is whit sedimentary rock.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lippo    0

Hello all unfortunately after this update, i have found low fps problem. before this update the game was fluid. i hope to solv the problem

my pc spec: cpu intel i5 2400, 8 gb ram , gpu  gt 1030 2gb   


 
Edited by lippo

Share this post


Link to post
Share on other sites
cpy    282

I wonder if we could travel to new asteroid as a "new game+" We start with asteroid filled with richer and more valuable geysers and more wheezeworts or something? Maybe +5% for each new "world restart". Like leaving with ship or something. :D

Or maybe not. Gotta love this QoL 1.

Share this post


Link to post
Share on other sites
MagicManICT    29
On 11/22/2018 at 1:17 PM, cpy said:

I wonder if we could travel to new asteroid as a "new game+" We start with asteroid filled with richer and more valuable geysers and more wheezeworts or something? Maybe +5% for each new "world restart". Like leaving with ship or something. :D

I've kind of wondered about this myself. Maybe they're saving it for final release?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now