Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

Sinister_Fang

Missing features?

Recommended Posts

Sinister_Fang    6,214

I seem to remember there being a button on the top of every post that would let me link someone to that specific post. I'm not seeing that anymore. A similar thing with quotes too. There used to be a button I could click on to go to the page with the original post

Share this post


Link to post
Share on other sites
ImDaMisterL    18,799
6 hours ago, Sinister_Fang said:

I seem to remember there being a button on the top of every post that would let me link someone to that specific post. I'm not seeing that anymore. A similar thing with quotes too. There used to be a button I could click on to go to the page with the original post

Hmm, I didn't know that used to be a thing with quotes. Really? Let me try it out here.

EDIT: It's there for me too

The 'Share This Post' button is still there for me, in the top right corner of every post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kabrute    900

image.thumb.png.e5c396aef656d93b5b86d497bfd4a6c4.png

it doesn't work with normal quotes because normal quotes can be retyped and misquoted

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sinister_Fang    6,214
On 3/12/2018 at 3:54 PM, Kabrute said:

it doesn't work with normal quotes because normal quotes can be retyped and misquoted

And thus that's why there's an option to go visit the original post right here:

image.thumb.png.e5c396aef656d93b5b86d497bfd4a6c4.png.05c6a6ca8eb7603c6f796a1fc22d533c.png

The problem is I'm not seeing either of those on my end. If it's just me then I'm sure it's likely a browser issue. I'm sure it can be fixed by seeing if there's an update or by poking around in the settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kabrute    900

then, to be most helpful, devs would probably need to know Operating System, Browser and version, and if everything is "up to date" like adobe and all, and if you notice problems with others or only here. And a screenshot so they can see what you see

And I never knew about that arrow, thanks for showing me.  Cool

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sinister_Fang    6,214
1 hour ago, Kabrute said:

then, to be most helpful, devs would probably need to know Operating System, Browser and version, and if everything is "up to date" like adobe and all, and if you notice problems with others or only here. And a screenshot so they can see what you see

Well, I would... if there was still an issue. I finally spent the 5 minutes updating everything and fiddling with a few settings. I just didn't know it was something on my end until after I made the thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
MrKoopa    281

You can click on "Posted X" and then copy the url that is in the url bar.

Posted.png

Share this post


Link to post
Share on other sites