Sign in to follow this  
Zekfad

Registering default mod prefab (crash)

Recommended Posts

Zekfad    21

I'm using extended char. sample and have some issues with it working:

[00:00:05]: WARNING: Force-enabling mod 'The Lodger' from modsettings.lua! If you are not developing a mod, please use the in-game menu instead.	
[00:00:05]: loaded modindex	
[00:00:05]: Error loading modinfo.lua. These fields are required: forumthread	
[00:00:05]: ModIndex:GetModsToLoad inserting moddir, 	The Lodger	
[00:00:05]: ModIndex:GetModsToLoad inserting moddir, 	workshop-1112908191	
[00:00:05]: ModIndex: Detected bad load, disabling all mods.	
[00:00:05]: Error loading modinfo.lua. These fields are required: forumthread	
[00:00:05]: ModIndex:GetModsToLoad inserting moddir, 	The Lodger	
[00:00:05]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_The Lodger_CLIENT	
[00:00:05]: Loading mod: The Lodger Version:2.0	
[00:00:05]: Mod: The Lodger	Loading modworldgenmain.lua	
[00:00:05]: Mod: The Lodger	  Mod had no modworldgenmain.lua. Skipping.	
[00:00:05]: Mod: The Lodger	Loading modmain.lua	
[00:00:07]: LOADING LUA SUCCESS
[00:00:08]: PlayerDeaths could not load morgue	
[00:00:08]: PlayerHistory could not load player_history	
[00:00:08]: bloom_enabled	false	
[00:00:08]: loaded saveindex	
[00:00:08]: OnFilesLoaded()	
[00:00:08]: OnUpdatePurchaseStateComplete	
[00:00:13]: Mod: The Lodger	Registering prefabs	
[00:00:13]: Mod: The Lodger	  Registering prefab file: prefabs/kklodger	
[00:00:13]: Mod: The Lodger	    kklodger	
[00:00:13]: Mod: The Lodger	  Registering prefab file: prefabs/kklodger_none	
[00:00:13]: Mod: The Lodger	    kklodger_none	
[00:00:13]: Mod: The Lodger	  Registering default mod prefab	

Can some one help with this?

 

 

 

The Lodger_devalph4.notrar.zip

Edited by Zekfad
...

Share this post


Link to post
Share on other sites
ZupaleX    270

My point was: did you address the error pointed out by the lines 3 and 7 from what you copy/pasted (which would be 145 and 149 from the complete log)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ZupaleX    270

I missed the fact that you attached the complete mod sorry.

I still did not check it but did you make sure that there is no illegal character in your modinfo.lua?  I would copy paste a modinfo.lua from a mod which works in your mod directory and replace the fields with your own stuffs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this