Recommended Posts

NeddoFreddo    1058

Hi,

I was making a mod that adds structures to the game, and when I try to build one of my structures, (a chessboard) I get this:Capture2.PNG

I am unsure why this happens, I have scanned my chessboard.lua files for errors and couldn't find any. I can still spawn in the chessboard fine.

here are my files:chessboard.lua modmain.lua

Thanks for helping if you can.

Share this post


Link to post
Share on other sites
NeddoFreddo    1058

Hang on a sec... When I try to build the other current structure in the mod, it uses the chessboard's placer...

Screenshot (68).png

Maybe this will help solve the problem?

my modmain (which adds all the recipes): modmain.lua

o hang on lol i already attached it

Edited by NeddoFreddo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Muche    295
--- chessboard.lua
+++ chessboard.fix.lua
@@ -75,4 +75,4 @@
 	STRINGS.CHARACTERS.WX78.DESCRIBE.CHESSBOARD = "HALF THE PIECES ARE MISSING" --wx78
 
 return Prefab( "common/chessboard", fn, assets, prefabs),
-        MakePlacer( "common/goldchest_placer", "chessboard", "chessboard", "idle" ) 
+        MakePlacer( "common/chessboard_placer", "chessboard", "chessboard", "idle" ) 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this